Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy előzhetném meg, hogy ne legyen nagy "balhé"?
1 eve kapcsolatban vagyok es az elejen leszogezem, hogy szeretem a baratomat nagyon es szerelmesek vagyunk egymasba 😍 A szabadidonket ha tudjuk egyutt toltjuk es mindig csinalunk valami kozos programot, kiveve mikor nem vagyunk egyutt es elmegy a barataival inni vagy veluk van es en meg a sajat barataimmal 😏
Nekem a barati tarsasagomban joreszt fiuk vannak es van egy jo baratnom is 😊
De inkabb a fiukkal vagyok el, veluk szoktam menni peldaul buliba ha a baratosnem nem jon, vagy csak a varosban csaszkalok a haverokkal 😯 De van egy fiu (akit amugy mar eleg regota ismerek) o is neha velunk jon szorakozni, de tudom, hogy csak miattam johetett eddig, mert facebookon mar beszeltunk es megirta, hogy tetszem neki es kar, hogy foglalt vagyok stb 😛 de nem foglalkoztam vele azthittem ez ilyen bok akart lenni vagy csak egyszeruen tetszem neki. Hetfon volt egy buli amibe aztan o is eljott es oda jott hozzam, beszelgettunk, jol,ereztuk magunkat 😎 csak hogy a srac ram hajtott es elkezdett taperolni, a derekamat fogdosta magahoz akart huzni es lattam, hogy megakart csokolni 😨 de nekem nem tetszik a haverom es varatlanul is ert ez a lerohanas, inni nem ivott alkoholt, hamar lealitottam es megkertem, hogy szalljon le rolam, mert itt vannak a barataink is es nem akartam, hogy azt higyjek egyutt vagyunk, de nem erdekelte mit mondok, nem tapizott mar, csak vegig jott utanam es beszelgetni akart velem. Azzal semmi bajom nem volt, tehat dumaltunk es egesz jo lett a hangulat 😏 de amikor mindenki ment haza akkor meg oda jott hozzam es megpuszilt, viszont ezt is mindenki latta 😳 es hat a kovetkezo nap a baratom mar megkerdezte, hogy ki ez a kan? Mit akar tolem es miert melegedtunk igy ossze? 😑 tudtam, hogy valamelyik kedves haverom mondta el, hogy mi volt..mert mar lattam, hogy furcsan neztek rank a buliban,ugyanis tudjak hogy van baratom 😥 de szerintem ez nem volt megcsalas es azota nem is nyomult ez a haverom 😓 A baratom megis nagyon haragszik ram es uvoltozott is velem 😞 most annyira rosszban vagyunk, hogy beszologat, maskor nem szol hozzam es megkert, hogy ne talalkozzak ezzel a fiuval, mert ugy is megtudja, hogy mi tortent 😥 tegnap megint a haverokkal voltam es ezzel a fiuval hetfo ota nem beszeltem, azt sem irtam meg neki, hogy hagyjuk egymast csak nem beszeltunk. Viszont tegnap este a baratnomnel voltam es ket ismim ott volt meg es ez a haverom is persze jelen volt 😅 akkor kerdeztek a barataink, hogy miert voltunk egesz este egyutt, ha nekem van baratom, de ugy csinaltak mintha nemtom mi tortent volna koztunk ezzel a haverommal. kerdeztem toluk, hogy ki volt az aki a baratomnak ezt megirta, de mindenki hallgatott 😒 utana mar csak moziba mentunk, a fiuval voltam megint, de elore szova tettem, hogy ne talaljanak ki semmit es hagyjanak beken. De veszekedes volt ezert leleptem meg a mozi kozben 😤 a haverom jott utanam es mergemben eleg csunyan fogalmazva mondtam neki, hogy hagyjuk egymast, de o is uvoltozott velem, hogy most miert vagyok igy kiborulva, sz@rjam le mit mondanak a tobbiek, nem akar velem rosszban lenni, nem fog nyomulni, de megmondtam, hogy "tegnap elott" tetszettem meg neki es kar, hogy nem lehet koztunk semmi
😐 ezerszer a szajaba ragtam, hogy baratom van es nem lehet koztunk semmi, nem akartam ot sem megbantani. Igazabol semmi nem tisztazodott, de megigerte, hogy tavolsag tartobb lesz, de a kozelembol nem akar elmozdulni, ergo nem fog csak azert nem jonni a haveri tarsasagba mert en is ott vagyok 😪 ami ertheto azert. Puszi, oleles volt csak es mondta, hogy ne aggodjak minden rendben lesz 😊 a vicc az, hogy ma hajnalban a baratom felhivott es talalkozni akar 😞 tuti, hogy tudjak, hogy tegnap mi volt, hiszen nagyon mergesnek tunt es a hangjan ereztem ezt nagyon is 😖😞 Most mi tegyek, hogy elkeruljem a veszekedest? Nem akarok talalkozni igy, mert tudom, hogy mi lesz..😞 es tartok tole, hogy nagyon begurul es hiaba mondanam, hogy nem volt koztem es a haverom kozt semmi!!! Amugy nagyon feltekeny tipus a baratom, pedig szerintem nem adtam ra okot, hogy az legyen 😫 most mi legyen? 😞 vissza hivtam, hogy ha veszekedni akar es nem hallgat meg akkor nem talalkoztunk, erre meg megint kiakadt es azt mondta most mar kivertem a biztositekot nala. Nem akar szakitani velem, csak eszhez teritene 😖😕 ismerem ot, es nem eppen egy turelmes ember ha rolam van szo 😞😔 bantani nem bantan, csak ordibal velem es nem tetszik neki, hogy a fiu haverjaim vannak 😫😫😰
A dolog ott kezdődik, hogyha tudom, hogy az egyik férfi ismerősöm szexuálisan vonzódik hozzám, és rámhajtana, ha tehetné, akkor NEM találkozom vele. Külön sem, haverokkal sem, buliban sem. Nem csak arról van szó, hogy "jajj, én nem írogattam neki, hát ő keres folyton", hanem arról, hogy konkrétan magasról teszel a pasid érzéseire, merthogy a haverjaid.
Hogy kerülheted el a balhét? Koptasd le az utánad kajtató pasit. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!