Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon én is bejovok neki?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, aki tetszik nagyon, de nem tudom elődönteni, hogy én is tetszek-e neki. Egyik nap beszélget, mosolyog ram, másik nap meg köszön és ennyi.néha annyira úgy érzem, hogy bejovok neki, de következő nap meg elbizonytalanodok.2017. jan. 25. 16:37
1/7 anonim válasza:
Lehetséges hogy azt vàrja hogy te menjél oda hozzà beszêlgetni !
3/7 anonim válasza:
Ezt így nehéz eldönteni. Esetleg keresi veled a kontaktust? Próbál hozzád érni? Sokat mosolyog ha beszélsz vele? 37F
4/7 A kérdező kommentje:
Olyan viszonyban állunk egymással, hogy nem igazán lenne lehetősége hozzám érni. Az utcán szoktunk összefutni, egyik nap beszélget, széles vigyorral köszön stb. Következő nap rám sem néz szinte, bőfog egy sziat és ennyi. Női aggyal nem akarom agyon logikazni a helyzetet, többet látni a helyzetbe. Főleg akkor fura amikor én próbálok beszélgetést kezdeményezni.
2017. jan. 25. 17:43
5/7 anonim válasza:
Csak nem reggel munkába menet szoktatok összefutni?
6/7 A kérdező kommentje:
Igen
2017. jan. 25. 23:38
7/7 anonim válasza:
Tudsz róla valamit? Pl: van családja vagy párja? Te független vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!