Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon bejovok neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiu osztalytarsam, aki nagyon jol nez ki, es egesz joban vagyunk. Sokat beszelgetunk, foleg fészen, chaten, de elobe annyira nem sokat. Mult heten fészen mikor cseteltunk, egyfolytaban sziveket (<3) irt a mondatok utan, meg ugy koszont el hogy "puszi" meg "virtualis nagy oleles" meg ilyeneket irt. Ja, es belajkolta az osszes kepemet instagrammon, meg askon belajkolta az osszes kerdesem.... Ezek jelentenek vlmit?? *-* Mert nekem am bejon bar nem tom... ja sztem bejon nekem o, a kerdes h akk most neki bejovok-e mert azt télleg nem tom :$$2013. nov. 3. 17:26
2/10 A kérdező kommentje:
14 leszek!
2013. nov. 3. 17:28
4/10 anonim válasza:
Hát ha kinyitja az ajtót, akkor amikor be akarsz menni, és bemész, akkor igen! Bezzeg amikor én fogtam az ajtót nem jöttél!
5/10 A kérdező kommentje:
szerintem tok jol nezek ki, mert szoke a hajam es jol all a kacsaszaj
2013. nov. 3. 17:30
6/10 zotanbro válasza:
beszelh vele tobbet elobe is :D nagy ra az esely h bejossz neki :D de ha ossze is jottok nem hinnem h sokaig lebbetek 1utt.
7/10 anonim válasza:
nemtom, sokan ezt csinálják, csak úgy divatból is.
8/10 anonim válasza:
"szerintem tok jol nezek ki, mert szoke a hajam es jol all a kacsaszaj" 1. "virtuális pofon": használj ékezetet ( ha csak nem vagy angol) 2. "virtuális pofon": egy kicsit nem ártana szerényebbnek lenni... 3. "virtuális pofon": HAGYD A FRANCBA A --- KACSASZÁJAT!!!
9/10 anonim válasza:
úristen:D azthiszem nekem 13 évesen több eszem volt.Felejtsd el a pasizást még szerintem,nagyon kislány vagy még,legalábbis nekem úgy tűnik.
10/10 anonim válasza:
Azt a rohadt, szakadok!XD Szerinted jól nézel ki, mert szőke a hajad és jól áll a kacsaszáj? Ezt komolyan nem hiszem el, hová fejlődik a mai korosztályom? Tanulj meg írni, aztán álljon jól a kacsaszáj! Amúgy persze, hogy bejössz neki, a legtöbb fiúnak bejönnek a hozzád hasonló tinip*csák. Nem vagyok féltékeny, nehogy azt hidd, szimplán csak szívesen fejberúgnálak, amiért úgy viselkedsz mint egy prosti.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!