Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szörnyen vacak napom van, rossz kedvem van, semmi sem megy. Nem akarom a páromon levezetni. Mit csináljak? 21L
Távkapcsolatban vagyunk, ő dolgozik én pedig otthon vagyok a héten. Ő is érzi, hogy bal lábbal keltem fel és próbál felvidítani vagy lekötni a figyelmem de tök reménytelennek érzem magam. Alapjában egy nagyon vidám teremtés vagyok de néha teljesen magam alá kerülök (akár ok nélkül is). Kétségbeejtő.
Elvégeztem mindent itthon ( takaritás, főzés, stb), próbálkoztam mindennel amit alapjában szivesen csinálok de semmi dob fel. Szeretném összekaparni magam, mielőtt valami abszurd dolgon kiakadok és azokba marok bele akiket a legjobban szeretek. Sajnos ilyenkor megesik. :(
Tudom hogy mindenkinek van rossz napja. Ti ilyenkor mit csináltok?
Nekem ilyenkor az ordító zene segít.
Meg mostanában rákaptam a GYK-ra, addig se a saját bajommal foglalkozom. :P
Vettem egy forró fürdőt, lepihentem, megnéztem egy filmet, egy két sorozat részt.
Közben próbáltam fejben összeszedni minden jót ami az életem része/ történik vagy történt velem. Mi az ami jó. Ma már jobb hangulatban ébredtem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!