Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartja a kapcsolatot egyik régi exével, üzengetnek egymásnak, rejtegeti. Vélemények?
Régen rossz, ha rejtegeti és titkolózik, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem csak barátok.
Nekem is van olyan régi exem, akivel a kapcsolat nem működött, de a barátság igen. Soha nem rejtegetem az üzeneteit, nem törlöm ki, és természetesen idővel a párom is megismerte, sőt össze is haverkodtak. Nem is szoktunk csak kettesben találkozni, általában négyesben megyünk, ahová ő is hozza az ő barátnőjét, akit mi is kedvelünk. Szóval valahogy így néz ki, ha exeddel barátok maradtok, és tartjátok a kapcsolatot.
Akivel a kapcsolatot titokban tartod, nem tudhatja a párod, miről beszéltek, és letagadod, hogy lenne köztetek bármi is, az nem barát, hanem szerető.
"Furcsának találom nagyon,de ugyanakkor érzem hogy teljesen odáig van értem,a tenyerém hordoz,"
Akkor meg minek problémázol tök felesleges dolgokon?
Nekem is van olyan exem, akivel tartom a kapcsolatot, mert emberileg nagyon jól kijövünk, és mivel valaha jártunk, ezért bizonyos szempontokból olyan közeli kapcsolat tudott kialakulni, ami szimpla barátok között nem lehetne lehetséges - pl. ha olyan belsőséges problèmáink vannak, amit barátokkal nem akarnák / tudnának megosztani, azt a másikkal minden további nélkül meg lehet beszélni.
És én sem szoktam a párom orrára kötni ezt, mert csak fölösleges félreértésekhez meg feszültséghez vezetne.
Régi exxel beszélni semmit se jelent véleményem szerint. Van akiknek megy érzelem nélkül, csak mintha barátok lennének. A titkolózás, törlés ciki..
Arról bizonyosodj meg, hogy tényleg törli-e, és azért nyitja-csukja-e, mert titkolózni akar. Mert én pl csinálok olyat emberrel, hogy nyitom-csukom, mert utálom ha világít, de csak később írok vissza mert akkor lesz kedvem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!