Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni nőgyűlölők miért akarnak barátnőt?
Egyik lehetőség. Párkeresés során azt tapasztalta, amit írt, megutálta a nőket, és már nem akar párt magának.
.
Másik lehetőség. Párkeresés során azt tapasztalta, amit írt, alapvetően utálja a nőket, de reménykedik, hogy azért talál egy normálisat.
Az utolsó sorban leírtad a választ.
Plusz azért kanosak, és pasikra mégse tudnának felizgulni.
Attól nem lesz senki nőgyülölő, hogy a nők nagyrészét felszinesnek, és pénzéhesnek tartja. Illetve aki a nők nagyrészét felszinesnek és pénzéhesnek tartja, attól még hajthat a kisebbrészükre. Vagy nem hajt rájuk sem, mert megunta.
Ezért is hülyeség a kérdés. Kétlem, hogy "itt" lennének nőgyülölök. Iletve ha azok, akik néha erősebben fogalmaznak, nőgyülölők, akkor a kérdező pedig férfigyűlölő
Ezt én sem értem, engem nőként nem vonz, hogy valaki gyűlölje a nememet, de én vagyok a kivétel. Az attól még nőgyűlölő.
Remélem, élőben fel lehet ismerni őket.
Nézzük inkább a valóságot: a legtöbb mai nő tényleg egy ostoba, éretlen, TÁRSkapcsolatra totál alkalmatlan egyed, akiknek kb. az összes értéke kiemeül egy pár mellben és egy lukban a két lába között.
Viszont ettől még van egy kisebbség, akik tényleg alkalmasak arra, hogy társként lehessen rájuk tekinteni - és amikor az ember barátnőt képzel maga mellé, akkor ilyet képzel el.
Csak ilyet irdatlan nehéz és fárasztó találni a felhozatalból, szóval nem meglepő, hogy sokan belesavanyodnak a hosszadalmas keresgélésbe.
És mielőtt még rám is rám sütnék, hogy biztos csak azért írom ezt, mert lúzer vagyok, akinek soha nem volt barátnője: jelenleg is van, korábban is volt, de azt a tömény szenvedés, amíg - amúgy kifejezetten jó adottságokkal - sikerült olyan lányokat találni, akikre tènyleg társkènt fel lehetett nézni, az totál demoralizáló volt.
Pedig én még abban a szerencsés helyzetben vagyok (195 cm, minimum korrekt kinézettel, humorral és messze átlag feletti intelligenciával, amit általában eléggé szoktak értékelni) , hogy viszonylag sok lánnyal el tudtam jutni a randizásig, és ott az esetek nagyobbik felében rajtam állt, hogy legyen-e több a dologból.
"Remélem, élőben fel lehet ismerni őket"
Fel, többnyire börtönben csücsülnek, nemierőszakért, és egyéb szexuális indittatásból elkövetett büncselekményért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!