Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Napközben nem veszi fel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Napközben nem veszi fel a telefont?

Figyelt kérdés

A barátom egész nap dolgozik és ha napközben bármikor hívom,kb soha nem veszi fel a telefont. Csak este beszélünk.

Szerintetek ez normális?

2017. jan. 23. 18:51
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Remélem nincs barátnőd
2017. jan. 23. 19:44
 12/25 anonim ***** válasza:
Akkor csak uncsizásból dumcsiznál?
2017. jan. 23. 19:46
 13/25 A kérdező kommentje:
Nem. Egyszerűen hiányzik a hangja,ő maga,mivel szeretem.
2017. jan. 23. 19:55
 14/25 anonim ***** válasza:
NOincs! Jöhetsz hozzám. Mellettem nem leszel Sugar Baby. Nem fogsz napközben unatkozni.
2017. jan. 23. 19:56
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
De felnőttek vagytok, nyuszika. Sírva sem jelenhetsz meg a munkahelyén, hogy látni akarod. Tanuld meg elfoglalni magad.
2017. jan. 23. 19:59
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

A ferjem is szokott ezen hisztizni egyszeruen nem erti meg hogy nincs idom. Persze van ebedszunet es tartunk a kollegakkal csoki szunetet is de annak pont az a lenyege hogy a telefonokat NEM visszuk hogy tenylegesen kikapcsoljunk.

Persze ha epp nem olyan sok a melo akkor visszahivom meg azelott is hogy elindulok haza. De januar nem a laza honap...

2017. jan. 23. 20:00
 17/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom,nekem akkor is kevés ez. Az előző barátommal egyáltalán nem így volt. És van hogy este sem hív vissza,csak másnap. Mindegy. Lehet sok ez a 14 év korkülönbség...
2017. jan. 23. 20:18
 18/25 anonim ***** válasza:

Hát én sem veszem fel, ha pasim van és hív munkaidőben, főleg ha sokat dumál úgy teszek mintha észre se vettem volna.

Másnak felveszem, de rövidre zárom.

2017. jan. 23. 21:24
 19/25 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha elmennél dolgozni, vagy nem otthon tespednél, nem zavarna annyira. Tudod, sok helyen ketto percre semt lehet privát hivást bonyolitani...
2017. jan. 24. 08:58
 20/25 anonim ***** válasza:
Hidd el... ma is egyszer csak 4 ora lett... es meg sehol nem voltam a napomban. Aki hr, penzugy, tervezes teruleten dolgozik annak a januar egy halal honap. Nekem van hogy ebed utan jutok el pisilni de mar akkor.is kesesben vagyok egy meetingrol. De a kollegak is hasonloan hajszoltak. Ma ugy kerultem egy meetingre hogy elszaladtak az asztalom mellett es odakiabaltak hogy gyere kellesz csak elfelejtettelek ratenni a meghivora. Na itt ilyenkor borul is az egesz nap es nem tudod utolerni magad. En ma 23 olvasatlan emaillel zartam a napot. Egyszeruen nem mertem mar elolvasni mi van bennuk... es egy csomo dolognak igyse ertem a vegere.
2017. jan. 24. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!