Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a férfiak mit gondolnak ilyenkor?
Figyelt kérdés
Komolyan nem tudom, hogy nevessek, vagy sírjak.
Feltettem egy kérdést a nemiszervemmel kapcsolatban, főleg nők válaszát vártam, hogy ők tapasztaltak-e hasonlót, mert mégis ilyet az ember lánya nem kérdez meg a barátnőitől és ez az oldal pont megfelelő rá.
Erre Vagy 6-7 fiú írt üzenetet, hogy akarok-e ismerkedni.
WTF? Hogy gondolják? Majd egy puncis kérdés után elkezdek velük levelezni?
Sokadik ilyet tapasztalom.
2017. jan. 23. 15:14
11/13 anonim válasza:
3as vagyok.
10es, agyilag semmiképp.
12/13 anonim válasza:
Szexuális témájú kérdésekre adott válaszaim után én is kapok pár privát üzenetet.Pedig simán az anyjuk lehetnék.Mire gondolnak?20-ból egy csak összejön.
13/13 anonim válasza:
Egyszerűen nem kell megnyitni az ilyen privátokat, vagy, ha érdekel mi az, elolvasod, bezárod és törlöd, ha neked nem szimpatikus, amit ott írtak.
Ha meg érdekes, vagy szeretnél válaszolni válaszolsz.
Mi ezen ennyire bonyolult?
Nem kell ebből ügyet csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!