Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek a férfiak mit gondolnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a férfiak mit gondolnak ilyenkor?

Figyelt kérdés

Komolyan nem tudom, hogy nevessek, vagy sírjak.

Feltettem egy kérdést a nemiszervemmel kapcsolatban, főleg nők válaszát vártam, hogy ők tapasztaltak-e hasonlót, mert mégis ilyet az ember lánya nem kérdez meg a barátnőitől és ez az oldal pont megfelelő rá.

Erre Vagy 6-7 fiú írt üzenetet, hogy akarok-e ismerkedni.

WTF? Hogy gondolják? Majd egy puncis kérdés után elkezdek velük levelezni?

Sokadik ilyet tapasztalom.

2017. jan. 23. 15:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Gyakorlatilag bármilyen tartalmú kommentet írok, jön rá mindig néhány privát üzenet, amiben vagy akarnak valamit konkrétan, ajánlatot tesznek, vagy csak finoman elkezdenek szexuális témákban kérdezősködni. Akkor is, ha a kommentem arról szól, hogy hűséges típus vagyok, akkor is, ha arról, hogy hüvelygombám van, nekik tök mindegy. Ilyen kétségbeesetten próbálkoznak..
2017. jan. 23. 15:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

:D férfiak...

Ezen jót nevettem, köszi!

2017. jan. 23. 15:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen a serdülőkor. Arra is repülnek a kiskamaszok, ha csak utalsz a puncira. Szóval nem kell őket komolyan venni.
2017. jan. 23. 15:24
 4/13 anonim ***** válasza:
95%

A puncis kérdéssel elárultad a nemed, ennyi. Tegyél fel kukis kérdést, rád repülnek a melegek!

Én most ide írom a válasz végén, hogy 22L.megszokásból,és kapok ezer privatot...

Ez itt egy közösség, ezzel jár, ha zavar, legközelebb keress választ a puncidnak a góglén.

2017. jan. 23. 15:43
 5/13 A kérdező kommentje:
4.: szomorú, ha a férfiaknak annyi elég, hogyha valaki feltesz egy olyan kérdést, amit kínos a barátok előtt felhozni és már áll is nekik.
2017. jan. 23. 15:50
 6/13 anonim ***** válasza:
31%
Értem én a problémádat, csak hát a másik oldalon meg ott van, hogy nem egyen, nem ketten jöttek/koortak már itt össze csajokkal. Szóval ne csináljunk úgy, mintha valami tök illogikus, értelmetlen, Marsról hozott dolog volna próbálkoznia itt egy pasinak. Mert bejöhet.
2017. jan. 23. 16:10
 7/13 anonim ***** válasza:
69%
Mert,akik itt vannak ,mind szánalmas balfékék ,akik még életükben nem láttak puncit,és most reménykednek,hogy talán!!
2017. jan. 23. 16:15
 8/13 anonim ***** válasza:
Másrészről érdekel, mi volt a kérdés.
2017. jan. 23. 16:16
 9/13 A kérdező kommentje:

6.: szerinted ki akarna pl egy hüvelygombás kérdés alatt összejönni valakivel? Vagy egy váladékozó nemiszerves kérdés alatt, vagy hasonló?

Ha hajlanék is az ezen az oldalon történő ismerkedésre, ha valaki ilyen kérdés alapján próbál ismerkedni, kizárt, hogy válaszolok

2017. jan. 23. 16:24
 10/13 anonim ***** válasza:
#3: ki kell, hogy ábrándítsalak, de szerintem a legtöbb ilyen válaszoló huszonéves :D
2017. jan. 23. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!