Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a férfiak mit gondolnak ilyenkor?
Komolyan nem tudom, hogy nevessek, vagy sírjak.
Feltettem egy kérdést a nemiszervemmel kapcsolatban, főleg nők válaszát vártam, hogy ők tapasztaltak-e hasonlót, mert mégis ilyet az ember lánya nem kérdez meg a barátnőitől és ez az oldal pont megfelelő rá.
Erre Vagy 6-7 fiú írt üzenetet, hogy akarok-e ismerkedni.
WTF? Hogy gondolják? Majd egy puncis kérdés után elkezdek velük levelezni?
Sokadik ilyet tapasztalom.
:D férfiak...
Ezen jót nevettem, köszi!
A puncis kérdéssel elárultad a nemed, ennyi. Tegyél fel kukis kérdést, rád repülnek a melegek!
Én most ide írom a válasz végén, hogy 22L.megszokásból,és kapok ezer privatot...
Ez itt egy közösség, ezzel jár, ha zavar, legközelebb keress választ a puncidnak a góglén.
6.: szerinted ki akarna pl egy hüvelygombás kérdés alatt összejönni valakivel? Vagy egy váladékozó nemiszerves kérdés alatt, vagy hasonló?
Ha hajlanék is az ezen az oldalon történő ismerkedésre, ha valaki ilyen kérdés alapján próbál ismerkedni, kizárt, hogy válaszolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!