Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az itteni nőgyűlölő férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni nőgyűlölő férfiak miben érzik magugak jobbnak, feljebbvalónak a másik nemhez képest?

Figyelt kérdés
2017. jan. 23. 14:09
1 2
 11/16 Lazy Lover ***** válasza:
10%
aki negatív kritikát mer szólni a nők ellen az már is nőgyűlölő férfi aha már értem megvilágosodtam ....
2017. jan. 23. 15:13
 12/16 A kérdező kommentje:
11.: nagyon nem mindegy, hogy milyen hangnemben és hogy jogos kritika-e, vagy egy általánosító, fröcskölő fszság
2017. jan. 23. 15:16
 13/16 Lazy Lover ***** válasza:
akad férfigyűlölő is az oldalon ne aggódj csak keresgélj
2017. jan. 23. 15:18
 14/16 anonim ***** válasza:
60%
Aki a nőket egy kalap alá veszi és ítéletet mond mind felett, na az a nőgyűlölő. Meg akik itt osztják az észt hogy minden nőnek csak ez kell meg az kell. Halló, ébresztő, nincs ilyen hogy nők, meg minden nő! Minden ember más. Van aki ilyen és van aki olyan.
2017. jan. 23. 18:57
 15/16 Sunshinedoll ***** válasza:
Semmiben. A nők gyalázásában epősítik meg magukban a HAMIS felsőbbrendűségérzetet :D amúgy totál lúzerek.
2017. jan. 23. 20:59
 16/16 anonim ***** válasza:

#9 és #10: Akkor fussatok neki és olvasgassatok az oldalon. Egy csomó hapsi olyan kommentet ír, hogy ő ezt vagy azt tapasztalta a nőktől. Vagy hogy a nők egy része ilyen vagy olyan. NEM MINDEN NŐRE ÍRJÁK. Erre válaszként megkapják, hogy nőgyűlölők.

De elég megnézni a pontozásokat. Lehet itt sírni, hogy brühühü, nőgyűlölők... De jelenleg sokkal több férfigyűlölő nő hemzseg az oldalon.

" Pont attól, amitől az itt többségben lévő férfigyűlölő nők.

A válasz 39%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 62%-ban hasznos válaszokat ad."

Ugyanazt leírtam a nőkre és a férfiakra. Tádám, le lettem pontozva.

"Én még nem olvastam itt soha olyan fröcsögő, uszító, nem mellesleg trollkodásra hajazó kérdéseket és kommenteket nőktől, mint amivel néhány - feltételezem, fütyivel rendelkező gyiktárs- szokása előrukkolni, nőkről.

A válasz 84%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad."

Tett egy nő egy primitív általánosítást a férfiakra. Tádám, fel lett pontozva.

Már jó ideje ez itt a trend. Normálisan megfogalmazott, néhány nőre vonatkozó kommentek lepontozva. Férfiakra vonatkozó, általánosító kommentek felpontozva. Akkor miről beszélünk? :D

2017. jan. 23. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!