Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni nőgyűlölő férfiak miben érzik magugak jobbnak, feljebbvalónak a másik nemhez képest?
#9 és #10: Akkor fussatok neki és olvasgassatok az oldalon. Egy csomó hapsi olyan kommentet ír, hogy ő ezt vagy azt tapasztalta a nőktől. Vagy hogy a nők egy része ilyen vagy olyan. NEM MINDEN NŐRE ÍRJÁK. Erre válaszként megkapják, hogy nőgyűlölők.
De elég megnézni a pontozásokat. Lehet itt sírni, hogy brühühü, nőgyűlölők... De jelenleg sokkal több férfigyűlölő nő hemzseg az oldalon.
" Pont attól, amitől az itt többségben lévő férfigyűlölő nők.
A válasz 39%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 62%-ban hasznos válaszokat ad."
Ugyanazt leírtam a nőkre és a férfiakra. Tádám, le lettem pontozva.
"Én még nem olvastam itt soha olyan fröcsögő, uszító, nem mellesleg trollkodásra hajazó kérdéseket és kommenteket nőktől, mint amivel néhány - feltételezem, fütyivel rendelkező gyiktárs- szokása előrukkolni, nőkről.
A válasz 84%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad."
Tett egy nő egy primitív általánosítást a férfiakra. Tádám, fel lett pontozva.
Már jó ideje ez itt a trend. Normálisan megfogalmazott, néhány nőre vonatkozó kommentek lepontozva. Férfiakra vonatkozó, általánosító kommentek felpontozva. Akkor miről beszélünk? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!