Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban ti is szoktatok evés közben, sunyin, falatokat lopni a másik tányérjából?
Szerintem ez gyerekes dolog. Ha más-mást rendelünk, akkor megkérjük egymást, hogy megkóstolhassuk és akkor rakunk át a másik tányérjára.
Ha otthon eszünk, akkor meg nyilván,amit főztem, azt eszünk és szedek magamnak is.
Párom mindig lopkod az enyémből, ami alapvetően nem zavar, de mondjuk simán képes megcsinálni azt is, mint egy ötéves, hogy bezabálja a sajátját, aztán néz rám kiskutyaszemekkel, hogy az enyémből is kér (sütinél vagy hasonlónál pl.) Utóbbi jobban idegesít, mint a lopkodás.
Őt egyébként jobban zavarja, ha belemászik valaki a tányérjába, mint engem, de mivel ő csinálja, ezért én is, szóval simán eszünk egymás tányérjából. :)
5-ös bocsi de amit a párod csinal az pofátlan. Ő megeszi a sajatját és meg önző módon kuncsorogna a másikéból is. Nem tudom ki szoktatta őt erre, vagy ki volt aki ezt elfogadta nala, de velem biztos nem tudná ezt eljászani.
Én és a parom megkinaljuk egymast a sajáunkból, de sosem kuncsorgunk a masik kajájábol vagy nyulkálunk bele főleg kerdés nélkül mert ez egy neveletlen és idegesítő dolog. Igaz ez talan nevelés kérdése is mert nalunk a családban sem volt erre pelda.
Az etkezesnel is van egy illem amit bekell tartani es nem kell parasztnak lenni.
Hát nem.
Az én tányérom meg elkerüli messziről-
Cukor és liszt mentes,zöldséges vagy sótlan....:)
Eszi amit neki főzök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!