Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Változzak meg? Térjek át az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változzak meg? Térjek át az egyéjszakásokra?

Figyelt kérdés

Elkezdtem beszélgetni egy csávóval szóba került az életem, mondta hogy nekem biztos sok nőm volt már. Mondtam hogy nem mert várok az igazira. Mondtam hogy van egy 40 akárhány éves elvált anyuka is aki felajánlotta magát nekem, meg fiatalokból is csak olyan akit max megdugok illetve több ilyen anyuka 30-40 éves korosztály.

De én meg cikisnek érzem hazahozni anyám korú nőt.

Aztán ahogy beszéltem ezzel a csávóval mondta, hogy ha már lediplomáztam (most ebben a hónapban) akkor megengedhetem magamnak, hogy mostmár jól érezzem magam. Összesen 24 évesen 8 nővel voltam eddig.

Igaza van, ha külön élnék simán felhoznék magamhoz bárkit, csak van bennem egy fajta ilyen megfelelési kényszer a szülőkhöz ebben a témában is, nagyon elítélik az ilyet, mikor egyszerre több csajjal randiztam (csak randiról van szó) akkor is mondták hogy ilyet nem lehet csinálni.

Én meg alapjáraton szívesen szexelnék, de nem akarok senkit. (persze van akivel járnék, de ő lesz*r, ez egy másik kategória, és másik sztori...)

24 F

2017. jan. 22. 14:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
61%
Talán inkább a Kérdezőt kellene annyira megtisztelni, hogy a kérdésére válaszolsz. A többi válaszolót meg megtisztelni a szabad véleménynyilvánítás jogával, mint egy intelligens ember. 😘 30/N
2017. jan. 22. 15:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Én meg örülök, hogy valamelyik frusztrált ork privátban is megtalált.

Köszönöm a kedves szavakat, eszméletlen volt ez az egy soros jellemleírás, megmosolyogtatott, a vesémbe lát, komolyan. ÉS ezt mind a hozzászólásomból, zseniális.:D

Remélem nem baj, hogy én nem priviben köszönöm meg. :D

2017. jan. 22. 15:37
 13/13 anonim ***** válasza:

A kérdésedből az jön le, hogy meg kellene változnod az egyéjszakás üzemmódhoz. Ha így van, akkor a válasz: NE változz meg. Csak azért, mert a haverok szerint a 8 nő kevés, és ciki az igazira várni, ne változtass a szokásaidon.

Ha viszont te is úgy érzed, hogy jó lenne kicsit nagykanállal enni, akkor viszont tedd meg. Egy a lényeg: ne erőszakold meg a saját személyiséged mások miatt. Van, aki az egyéjszakásoktól boldog, és van, akinek azonnal csömöre és hányingere lesz az ilyenek után. Mindenkinek más a jó. Neked kell tudnod, hogy neked mi!

2017. jan. 22. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!