Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon ronda látvány a "kiugró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ronda látvány a "kiugró" medencecsont?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy régen kövér kisgyerek volta, de a magassággal megnyúltam és most sovány lettem, emiatt a medencecsontom "kiugrik", a csípő környékén. Ez nagyon zavaró/visszatetsző dolog? Ha igen, mit tehetnék ellene?

16F

2010. máj. 5. 22:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
22:36os vagyok és bocs kérdező, de nem neked írtam hanem az akkor előttem lévőnek. és még előbb is írtam, hogy sztem nézhet ki jól
2010. máj. 5. 23:49
 12/24 A kérdező kommentje:

23:49

jaj bocsi :/ azt hittem nekem szólt... akkor bocsánatot kérek :S

23:41

nem XD rámarkolni nem tudok XD sőt, most, így ülve csak annyit érzek, hogy igen erősen kitapintható, de nem "lóg ki" nagyon

2010. máj. 6. 16:01
 13/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem annyira gáz, de sportolj valamit tényleg, elég taszító, ha egy pasi lusta! nem vagyok élsportoló, de rendszeresen mozgok és ezt elvárom a barátomtól is. mondom, a tunyaság taszító.
2010. máj. 7. 14:05
 14/24 anonim ***** válasza:

Szerintem is hízzál és közben sportolj.

Biztos szereted a focit nem?: D Minden fiú szereti...(majdnem) >.<"

: D

2010. máj. 7. 14:39
 15/24 A kérdező kommentje:
jó, hát a párommal az más dolog lenne, de addig nincs kiért, mások meg csak kiröhögnek hogy 200- 300 m futás után lefáradok és amúgy is, épp ezért (hamar lefáradok) kedvem sincs
2010. máj. 7. 14:39
 16/24 A kérdező kommentje:

ez 14:05-nek szólt

14:39-nek meg: a focit szeretem, de csak kapus vagyok, mert nem tudok támadni >.< védeni meg csak kézzel de még a kapus poszt is szarul megy néha...

2010. máj. 7. 14:43
 17/24 A kérdező kommentje:
ja és csak párszor focizunk egy hónapban, amikor lehet tesin...máskor nemigen égetem magam >.<
2010. máj. 7. 14:43
 18/24 anonim ***** válasza:

szia,

en inkabb az utolso hozzaszolasodhoz reagalnek.

szerintem nem gondolkodsz valami jol. nem valakiert kell tenned azt, hogy elegedett legyel magaddal. hanem magadert. nem sok jo sül ki olyan kapcsolatbol, amiben az egyik fel elegedetlen önmagaval. es öszinten szolva nem is tul vonzo egy lany szamara, egy önbizalomhianyos fiu.

es akkor itt meg szo sem esett arrol, hogy hogyan nezel ki. itt is azt mondom, te legyel elegedett magaddal. ezek szerint zavar a kiallo csontod. ha lehet, tegyel ellene. ha gyenge vagy, kezdj el edzeni. mivel fiatal vagy, hamar latszodni fog az eredmeny, es meghalaja a tested a törödest.

2010. máj. 7. 15:08
 19/24 A kérdező kommentje:

15:08

nem arról van szó, hogy elégedetlen lennék magammal... nekem csak az számít, hogy vki másnak tetszek

ez a kiugró csont se zavar engem konkrétan, csak azért kérdeztem, hogy egy csajt zavarna-e...

a mozgásról pedig igazad van, teljes mértékben, fontolóra veszem... (:

2010. máj. 7. 15:15
 20/24 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna. Én 18L vagyok, de nem az a csntkollekció fajtaXD. :D De nem zavaró szerintem, csak ha emellé nagyon vékony vagy. De írtad, h nem, ezért ez szerintem nem baj.

De egy kis mozgás nem ártana. :P Az csak a hasznodra válhat. És nehogy már másokkal foglalkozz! Ha nem kezdesz bele, akkor egész életedben sajnáltathatod magad, h nem tudsz lefutni 200-300 m-nél többet (csakhogy a te példáddal érvelje). Szóval sosem késő elkezdeni. :)

2010. máj. 7. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!