Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek ilyen életmód...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek ilyen életmód inkább vonzó vagy taszító lenne?

Figyelt kérdés

(Nem magamutogatásból írom, ezek a tények).

Szóval 1 éve elkezdtem elég jól keresni és én imádom élvezni az életet, minden pillanatot kihasználni.

Egy évben 2x szoktam baráti körrel tengerpartra menni nyaralni, télen 2x wellness hotelbe belföldön. Ezen kívül gyakran ki szoktunk menni a környező országokba "csavarogni". Járok edzeni, futni, uszodába. Rengeteget bulizunk, fesztiválozunk egész évben.

Nekem ez a normális, nem bírok egy helyben ülni. Ez már sok lenne nektek, vagy bírnátok az iramot?

2017. jan. 20. 22:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
érdekes h mindenki az anyagiakkal dicsekszik, de az érzelmi jellegű dolgok hiányoznak.. én pl imádok magammal lenni, jönni-menni egyedül :D megdugom az utamba kerülő néniket, aztán megyek tovább, ők meg örülnek :D volt egy párom, azt hittem ő lesz az utolsó, de egy rettenetesen ostoba pi.csa lett belőle (énse értem) ugyhogy kihajigáltam az ablakon, azóta ujra jólérzem magam :)
2017. jan. 21. 11:14
 22/23 anonim ***** válasza:
nálam ez olyan, ha mondjuk minimálbérből élnél, mint én :D, akkor sem a fizetésed mennyisége alapján kategorizálnálak. szóval nálam ez nem nagyon érdekes dolog :D persze, jó ha van munkája az embernek, de ha szereti is amit csinál, na az a legjobb :D ez azért nekem fontosabb szempont :)
2017. jan. 21. 11:22
 23/23 anonim ***** válasza:

nagyon taszít, és nem amiatt, mert szórod a pénzt

én nem járok bulizni, fesztiválozni és ha megyek nyaralni vagy wellnesselni azt kizárólag a párommal teszem, nem a barátokkal

nem is akarnám bírni az iramot, mert engem ez az élet nem szórakoztatna egy cseppet sem

2017. jan. 21. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!