Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen fóbia az, ha kívánom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fóbia az, ha kívánom a szexet, de a behatolástól félek, hogy fájni fog?

Figyelt kérdés

20 éves lány/nő vagyok,eddig a petting részig jutottam el azzal az egy két emberrel,akikkel történt valami...

Van most egy férfi ,aki kezd nagyon megtetszeni mind belső,mind külsőleg ...imádom az egész lényét.

Tegnap az ágyban kötöttünk ki ,de csak ruhában imitáltuk a szexet ...nem engedtem neki hogy vetkőztessen. Ő elélvezett..én is majdnem ..de megszakítottam.

Valamiért tartok attól ,hogyha megtörténik élesben ,ahogyan az normális ..ruha nélkül ,fájni fog.

Komolyan nem tudom hová tenni ezt... Annyi infót tudok még mondani,hogy mindig is rossz volt apámmal a kapcsolatom,és anyukámmal sokszor mondta,hogy' csak azért van'...és ez bennem mindig indulatot váltott ki,hogy milyen szégyentelen,és hogy nem tiszteli a nő anyukámban. És a világképem a férfiakról egész ítéletes,amit sajnálok..mert itt ez a férfi,aki számomra tökéletes...de szeretném ha az együttlét is menne ahogyan annak kell mennie .

Mi a véleményetek erről ?

2017. jan. 20. 16:37
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
A "betegséged" szakmai elnevezése a "szűz". Le kell küzdeni az első akadályt és minden klappolni fog.
2017. jan. 20. 16:48
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
Pszichomókus!
2017. jan. 20. 16:48
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

Ez nem fóbia, ez túlaggódás.

Beszéld meg a partnereddel ezt a dolgot. Egyrészt türelmesebb lesz, másrészt ha egyszer felengedsz annyira, hogy megpróbáld, akkor is külön oda fog rád figyelni.

Magadnak szoktad csinálni? Legalább ujjal, felnyúlni? Tampont használsz? Ez utóbbi ugyan közel sem kellemes, de pl annál nagyobb fájdalomra nem igazán számíthatsz, ha kellően be vagy nedvesedve. Érdemes lenne az ujjaddal magad kicsit hozzászoktatni, hogy van ott valami, egyrészt akkor legalább meg is ismered, hogy milyen módokon lehet még örömet okozni magadnak, másrészt meg talán nem is egyből a behatolással kezditek, hanem ha ezen felbátorodsz, a partnered is így kezdi, lassanként hozzászoktatva téged a helyzethez.

És végül: NE gondold túl! A fájdalmat csakis magadnak okozod, és csakis ezzel, hogy félsz, befeszülsz, ellenállsz. Ha elengeded magad, hagyod, hogy történjen minden a maga útján, megbízol a férfiban, akivel mindez megtörténik, akkor egy nagyon kellemes élményben lesz részed már elsőre is. De ha túlgondolod, ráparázol, eldöntöd magadban előre, hogy ez milyen lesz, akkor sok eséllyel alakul ki nálad majd vaginizmus, ami mindkettőtöknek kellemetlen lenne, de főleg neked.

Illetve még annyit: akkor kezdjetek csak bele, amikor egyrészt tényleg bízol a fiatalemberben, másrészt TE akarod, szíved legmélyéről, és nem azért, hogy neki kedvezz, vagy mert ő várja, vagy mert félsz, hogy akkor elveszíted. Csakis akkor add meg magad a vágynak, amikor felkészültél rá. És beszéljetek róla, rengeteget, ha szóban feloldódsz, talán a gyakorlatban is hamar jön az érzés.

Szurkolok neked, bátorság! :) A szex, behatolással együtt, egy csodálatos dolog, fantasztikus élmény/érzés, ne foszd meg magad megalapozatlan félelmek miatt tőle :)

2017. jan. 20. 16:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Igyál előtte egy pohàr bort....Az elsőtől mindenki szorong egy kicsit....
2017. jan. 20. 17:05
 5/10 A kérdező kommentje:

Hú,nagyon köszönöm nektek a bátorítást! :D

Tényleg!

2017. jan. 20. 17:17
 6/10 anonim ***** válasza:
94%

Fiú vagyok, így nem igen tudok ebben nagy segítséget, tapasztalatot adni. A kommunikáció viszont szerintem is jó ötlet. Végülis a párkapcsolat lényege a problémák közös megoldása.

Valami megütötte a fülem. Pontosan mi is történt, mikor te majdnem ő pedig elsült? Ezt nem értettem. :D

2017. jan. 20. 17:18
 7/10 A kérdező kommentje:

Az történt,hogy én leszálltam róla :D

Egyébként kèzzel már elégítettek ki ,és abban tudom ,hogy mi az ami kell nekem...

De el tudtam volna én is élvezni,csak még annyira nem akartam neki kiadni magam,...most találkoztunk 3.jára,és az hogy ki vagy mi ,még szeretném jobban megtudni

2017. jan. 20. 17:23
 8/10 anonim ***** válasza:
51%
Olyannal feküdj le akibe szerelmes vagy és meglátod semmilyen félelem nem lesz benned. 3dik tali után korainak tartom főleg ezek után,hogy félsz is a szextől ezt nem értem miért köttél ki rajta még ha ruhában is....
2017. jan. 20. 17:59
 9/10 A kérdező kommentje:

Ez mindenki szerint máshogy van,hogy mikor számít korainak és mikor nem.

Valami kialakulhatott közöttunk,mert ha nem lett volna így,akkor nem esünk egymásnak. Nálam egyértelmű volt ,hogy ennél több nem fog történni, nem csak amiatt mert még szűz vagyok,hanem mert még tényleg úgy érzem,hogy szeretném jobban megismerni.

2017. jan. 20. 18:08
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
azt hiszem idiotizmus. de mindjárt megkérdezem a phd-s dr pszichiáter haverom.
2017. jan. 20. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!