Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok arról álmodni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok arról álmodni, hogy megcsaljátok a párotok?

Figyelt kérdés
Szeretem, imádom a párom, vele akarom leélni az életem, de van, hogy azt álmodom, megcsalom. Van mikor az álmomban nincs barátom, tehát szingli vagyok, de van, hogy úgymond tudatosan csalom meg. A való életben sose tennem még, ezért is zavar, hogy erről almodom
2017. jan. 20. 10:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Sosem csalom meg,-csak másokkal szeretkezem.Ez csak álom,mindenki álmodik hasonlót.

A valóságban senki más nem volt az életemben még egy csók erejéig sem,arról,hogy mit álmodom meg nem tehetek....

2017. jan. 20. 11:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze, de nem zavarnak, ezek csak almok, semmi jelentoseguk.
2017. jan. 20. 11:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Velem is előfordult már... De csak egy álom volt egy fantázia, stresszesebb időszakban előfordul, nincs semmi jelentősége. Sosem csalnám meg a párom és csak egy rossz álom volt.

Legfőképpen akkor nincs jelentősége, ha egyébként rendben van a kapcsolat, ha viszont az "életben" is problémák vannak, ott már van min, elgondolkodni és őszintén megbeszélni a Párunkkal ez esetleges problémákat, mielőtt megcsalás lenne a vége. Igaz, ez, csak az én véleményem.

2017. jan. 20. 11:02
 4/6 Noblesse Oblige ***** válasza:

Egyszer álmodtam ilyent. Az volt benne a szitu, hogy volt egy férfi aki tetszett, de ugye ott volt a párom. És mindkettőjüket akartam, így a férfi a szeretőm lett. A szeretőm nem tudott a páromról, a párom meg a szeretőmről. És pengeélen egyensúlyoztam, hogy soha ne találkozzanak és ne tudódjon ki a dolog. Az álmom alatt is nagyon rosszul éreztem magam. Majd megevett a bűntudat.

Reggel úgy ébredtem, hogy öklömnyi volt a gyomrom. Nagyon szarul éreztem éreztem magam. A megcsalás nekem nem lenne buli. A lelkiismeretem megölne.

Olyan álmaim vannak, hogy nincs párom és szabad a vásár. De ezek nekem nem okoznak kelem gondot, kellemetlenséget. Ezek csak álmok. Ettől nem vágyok más emberre az életembe. Olyan álmom is volt egyszer, hogy vámpír voltam egy szűz lány puncijában matattam egész éjjel. Ettől nem leszeke leszbikus :D

2017. jan. 20. 12:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen, de inkább rémálom volt.

A párom néha féltékenykedik egy sort, és pont volt ilyen kijelentése, hogy meg is ölné, ha valakiről megtudná, hogy megcsalom vele.

Ez után nem sokkal álmodtam olyat, hogy összejöttem valakivel, és csókolóztunk, mikor hazaért, én meg rejtegettem a másikat, meg próbáltam valahogy megoldani, hogy mindenki élve ússza meg a nagy találkozást. Elég zavaros álom volt, és igazából nem volt benne szexuális tartalom.

Egyébként meg eszembe se jutna félrelépni, nem vagyok az a típus.

2017. jan. 20. 12:57
 6/6 A kérdező kommentje:
nekem is bűntudatom van nagyon, mikor úgy álmodok, hogy az álmomban is megvan a párom, mégis megcsalom... tudom, hogy ezekről az álmokról nem tehetünk, csak annyira fura, hogy benne vagyok egy jó kapcsolatban, persze vannak súrlódások, gondok, stb, de ezeket mindi megoldjuk, megbeszéljük és mégis ilyeneket tudok álmodni
2017. jan. 20. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!