Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 27 év körüli nőknek bejönnek a 24 év körüli pasik?
27 éves nő vagyok, mindig az azt mondtam, nekem idősebb "kell", mert nem tudom a nálam fiatalabbat férfinak látni ( mindig az járt a fejemben, hogy amikor én oovis voltam, ő akkor született, vagy, amikor érettságiztem, ő akkor ment gimibe stb..
Aztán betoppant a Férfi, aki, mint kiderült, fiatalabb nálam. És ez felborította az elméletemet.
Szóval, a válaszom az, hogy pasija válogatja, bejön-e vagy sem. ( vannak babaarcú, kölyökképű 24 évesek, és szakállas, férfias 24 évesek is)
Nekem is a nálam idősebb férfiak jönnek be.
31/N
25 vagyok, én is tök tudatosan és biztosan tudtam magamról, hogy fiatalabb pasikat észre sem veszek, ki van zárva. :D
Mert nem tudtam komolyan venni, meg eleve nem.
Aztán pár hete sajnos ez az elvem megdőlt, mert bizony megfogott egy pár évvel fiatalabb, tudatosság ide-vagy oda, én is csak pislogtam, amikor már leesett a tantusz, hogy ő tulajdonképpen bejön. Ez van.
ékes példája megint annak, hogy a nőknek fogalmuk sincs mit akarnak párkapcsolat terén.
szánalmas az egész ismerkedési kultusz.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!