Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Prostituálttól lehet összebújó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostituálttól lehet összebújós filmnézést venni?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor memnyibe kerülhet?

21/F

2017. jan. 18. 22:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Elég soktol "vehetsz" ilyen szolgáltatást. Ár az idötartamtol függ. Beszéld meg elöre a kiválasztottaddal.
2017. jan. 18. 23:43
 12/14 anonim válasza:
70%

"Értem én, hogy erre vágysz. Gondoltam alapból, de gondolod, hogy egy valószínűleg teljesen idegen lány ölelése megnyugtató lesz?"

Egyszer voltam egy csajjal (ő 18 volt, én 27), 1 órát fizettem, 2 lett belőle. A sztori: amikor beléptem méregetni kezdett, először azt hittem nagyon nem vagyok az esete, aztán kb 5 perc után megkérdezte hogy miért nincs barátnőm. Ennyiben hagytuk a témát, elmentem zuhanyozni, elkezdtük volna csinálni, amikor megkérdezte hogy nem beszélgethetnénk-e mert baromira zavarban van. Bejövök neki nagyon mint pasi, nem ehhez van szokva, és hülyén érzi magát. (Szegény még a fejét is beverte az ágytámlába zavarában :D). Mondtam hogy persze, lefeküdtünk az ágyra, a kezem a a nyaka alá tettem, ő hozzám bújt, simogattam, és egy órát beszélgettünk. Nagyon sok mindent megtudtunk egymásról, és még életemben nem kaptam olyan őszinte vonzalmat soha senkitől mint tőle. Az exemmel fél évig együtt éltünk, mégis ez a lány nagyobb szeretettel bújt hozzám, mint a saját barátnőm a fél év alatt. Az élmény után 1 hétig mosolyogtam, és mai napig az egyik legszebb dolog ami velem történt. Szóval ne mondja senki hogy prostitól nem lehet szeretetet kapni. Se azt hogy megjátszotta, egy prosti se volt színészkedésből 1 ingyen órát adni.

2017. jan. 19. 01:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Nyilván prostija is válogatja.
2017. jan. 19. 04:25
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Amikor anno a szakmában voltam,jött egy kis fiatal srác hogy szeretné ha kaját rendelnénk,megvacsiznánk,és összebújva megnéznénk valami romantikus filmet.4 órát kért,hogy minden beleférjen (végül 6 lett,ki is fizette volna a plusz 2 órát de ezt már nem hagytam).Megsajnáltam,belementem.Megérkezett,minden jól ment,beszélgettünk,mondta hogy nem igazán jön be a lányoknak (tényleg nem volt az a főnyeremény típus),de szeretetre vágyik.Nagyon sajnáltam,mert amúgy egy nagyon rendes gyereknek tűnt,szóval igyekeztem maximálisan kielégíteni a szeretetéhségét.Szerintem sikerült,mert amíg nem hagytam abba az ipart havi egyszer eljött.Szóval ha épp egy empatikus lányt fogsz ki,jól érezheted magad vele.Anno én 15000/óráért dolgoztam,ma már az igazán szép csajok (Pesten) előfordul hogy drágábbak (18-20/h).
2017. jan. 19. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!