Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik film lenne jó? Szép,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik film lenne jó? Szép, összebújós romantikus film kerestetik Valentin napra!

Figyelt kérdés
Valami igazán megindítót keresek...nekem tetszett a Szerelmünk lapjai,de mivel én már láttam,nem lenne olyan élvezetes.Tudtok valami hasonlóan szépet ajánlani?(P.S.I love you,Moulin Rouge,Hideghegy kilőve)
2009. jan. 30. 21:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
49%

Szerelmünk lapjai :)

kedvenc szerelmes filmem :)

2009. jan. 30. 21:58
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ház a tónál :)

Logikát ne nagyon keressetek benne, elveszti a varázsát. De azért szép kis film :) Vannak benne nagyon édes jelenetek.

2009. jan. 30. 22:00
 3/15 A kérdező kommentje:
huu a Ház a tónál is volt már...
2009. jan. 30. 22:02
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

just married. nagyon edi komedia :)

a lot like love. ez is.

2009. jan. 30. 22:08
 5/15 anonim ***** válasza:
the curious case of benjamin button: nem tudom, magyarorszagon bemutattak e mar, gyonyoru film, loce actually, seta a multba, ez talan a legromantikusabb, ahanyszor lattam, mindig bogtem.
2009. jan. 30. 22:13
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Az 50 első randi - romantikus, sírós, vicces
2009. jan. 30. 22:14
 7/15 anonim ***** válasza:
67%
az első 50 randi az tényleg jó de nem annyira összebújós.
2009. jan. 30. 22:17
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

50 első randi mindenképpen:D imádom azt a filmet:D

és szerintem alkalomhoz illő

2009. jan. 30. 22:35
 9/15 anonim ***** válasza:
6%

Fűrész 5. Hátha van már magyar szinkronban.

:-)

2009. jan. 30. 23:41
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Séta a múltba, bár szerintem az fiúknak nem annyira pálya. De szép film, én szeretem.

Igazából szeretem, vicces is, romantikus is.

Klasszikus: Elfújta a szél, ezzel nem lehet mellé nyúlni.

Rómeó és Júlia: szerintem a régi Zeffirelli féle is gyönyörű, illetve a modern verzió is.

Csokoládé: annyira hangulatos :)

Ghost: megunhatatlan régi gyöngyszem

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt: ha valami mókásabb kéne

Kate és Leopold: vicces is, romantikus is, nekem egyik kedvencem ebben a műfajban

Csak szex és más semmi: na ne hagyjuk ki a magyar filmeket se, bár ez inkább szórakoztató mint bújós

Terminál: bár annyira nem a romantikára van kihegyezve, de van benne azért bőven, és hát Tom Hanks nálam a legnagyobb színész a világon

Szerelemben, háborúban: nekem nagyon tetszett

Nyakiglove: ez inkább csajos film szerintem

Őrült és gyönyörű: egyszer 16 évesen láttam, azóta keresem ezt a filmet, engem nagyon megfogott, és az egyetlen romantikusnak mondható film volt ami az akkori páromnak is tetszett

Most ezek jutottak eszembe, amik nekem tetszettek.

2009. jan. 31. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!