Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elfogadhato, ha egy ferfi felker tancolni, majd ket szam utan szo nelkul "lelep"?
Lehet hogy nem jól tancolsz? :(
Vagy úgy berúgott hogy elfelejtett minden mást ami azelőtt történt. :(
Csalódott benned. :(
Férfiként nem tudom, hogy az-e? Velem is előfordul. Sok mindentől függ a dolog, hogy mennyit ivott, hogy mi jár a fejében? Lehet, hogy tudja, hogy ha sokat iszik, nem túl megnyerő állapotba kerül. Vagy az "azonnal szerelmes" típus és komoly kapcsolatban gondolkodik.
Attól is függ, hogy volt-e viszont érdeklődés a részedről és, hogy vette-e ezeket?
Az alkohol hatására az ember viselkedése nem mindig kiszámítható. Főleg, ha még nem nagyon ismeritek egymást.
Szerintem szimpla női túlgondolkodás.
Azon rágódtok, hogy hogy viselkedett a csávó, holott a feltett kérdésekre sokkal egyszerűbb a válasz.
Elfogadható-e, ha így lelép? Szerintem igen.
Bunkóság? Az bizony.
Magyarázat: ALKOHOL.
Ennyi.
Viszont számomra sokkal érdekesebb a kérdező gondolkodása, aki most az sérelmezi (az én értelmezésem szerint), hogy a csávó nem nyomult jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!