Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat érzelmekkel?
Hű de nagyképű vagy, állszerény inkább :D és igen, idealizálsz elakarod hitetni velünk, hogy annyira jó a bak aki dug téged, hogy minden nő oda van érte, és nem is érted miért van veled? Hát azért basszus mert egy könnyen kapható INGYEN PI***A vagy. Ezért ba***meg :D annyira buta vagy :D lehet kedvel, vagy valami, de áh ezen besírok ;D jó tág lyukad lehet ;D hágy tuti nagyon tuti nem te leszel akinek megkéri a kezet ;D
19L
Bocs, hogy őszínte vagyok ;D
Szexre könnyen kapható voltál és kapható vagy, ennyi! Ingyen k...va ! Egy egészséges, normális Férfi úgy se fog, akarna tőled többet, de kétségtelen a jó szex fontos és hát nekem is volt egy félévig tartó alkalmi kapcsolatom, a lány szerelmes is lett belém, nagyon megkedveltem, de nem akartam neki fájdalmat okozni és nem tudtam viszonozni az érzéseit, csak eszközként tekintettem rá, sajnos éreztem, hogy nem ő lesz az akivel együtt tudnék lenni. Könnyűvérű csaj volt és ke***lni jó volt, nagyon jó, de inkább maradok a normális, erkölcsös, magasabb értékrenddel rendelkező nőknél akik nem olyanok mint te vagy az akkori dugó partnerem.
26F
# 9
Te is egy ingyen farok voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!