Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, nektek milyen szemöldök tetszik egy lányon?
#8-as: nem tudom mi a középvastag, de ez azért elég dús, és nem dobnám ki:
Egyébként ismertem egy spanyol csajt, neki pl marha vastag volt, de angyali mosoly mellé... Kenyérre tudott kenni, ha rámnézett, a csajok meg piszkálták a háta mögött, hogy miért nem szedi (az még ennél is dúsabb volt)
11-es, na igen, nekik még jól áll, mert szabályosak az arcvonásaik.
Egy hatalmas krumpliorrú, vékony ajkú, pattanásos, csapott homlokú lánynak már nem biztos, hogy jól állna a vastag szemöldök!
"na igen, nekik még jól áll, mert szabályosak az arcvonásaik. "
A szabályos arcvonások ugye a szépség legfőbb fokmérői mindkét nemnél (ezt jól tudom, mert nekem nagyon nem szabályosak, és ennek érzem is a "hatását").
Viszont biztos lehet találni olyan nőt, aki kevésbé csinos, de vastag szemöldökkel is bejönne (tudok ilyet, csak sajna nincs róla fotóm), a neten található képek nagy része meg sminkelt, bevilágított, megfelelően fotózott lányokról van. (pedig nekem tetszenek az inkább érdekes, akár keményebb arcvonású, mint szép szimmetrikus nők)
ami nem rajzolt és nem akkora mint egy őserdő...
(természeteees búú o.o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!