Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még valaki ennyire egyedül?
Új városban élek, senkit sem ismerek. A barátnőm lelépett, egyedül maradtam az albérletben. Nem vagyok egy keresett személy neten sem, én sokaknak írok, nem nyomulva, de pár mondat után leráznak.
Sokan írjátok hogy fedezzek fel új dolgokat, menjek új helyekre...Oké, de egyedül? Szánalmasnak érzem
26 vagyok, kezdek depresszióssá válni, de pedig ez nagyon nem én vagyok...De a magány és hogy, nincs egy haverom, vagy bárki társaságom, ez szinte megöli bennem a társasági embert. Jó a dumám stb de így hogy egyedül élek, alig keres valaki, se önbizalmam se életkedvem.
Van valaki még így? Hogy egyedül él, haverok barátok nélkül?
Amint kilépek nyitott vagyok.
de hogyan maradjak nyitott, és teli önbizalmú személyiség, ha még egy flört sem jön össze, és citrombaharapott arcok, elutasító szemlehunyások sok lánynál?
Ajánld a megoldást kérlek..amit már fen levezettem.
Ha férfi lennél, kapcsolatok nélkül, hogyan próbálnál boldog lenni? tudván a fent, és a kérdésben is leírt részleteket?
Mit tennél, ha akinek írsz is, alig válaszol, téged magától senki sem keres, az utcán pedig kb átnéznek rajtad? Hogyan lennél boldog, és kisugárzó személyiség emberi kapcsolatok nélkül?
Sült galambot várom a számba?
Figyelj, 2 hete írtam ki a kérdést. Én változtattam, edzek, uszodába járok, kimozdulok, be-beülök valahova...a tapasztalat ugyanez. Sosem fogom feladni, és otthon keseregni, de nyilván nem fog nőni sem az önbizalmam és a magabiztosságom, ha továbbra sem kapok viszonzott jeleket az embertársaimtól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!