Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt vettem észre hogy a jófej lányoknak többnyire fiú barátaik vannak szerintetek?
Én is inkább fiúkkal barátkozom,hogy miért ? Például ezért:
Lányok között: Figyu,szerintem,hát nem biztos,hogy jó volt ez a múltkori dolog,lehet nem így kellett volna,habár nem volt hülyeség de talán lehet kicsit másképp jobban jött volna ki.
Aztán sértődés,huzavona blablabla.
Fiúk között: Nem jól gondoltad kö**ög.
Aztán pacsi és mennek tovább.
Egyrészt a srácok nem gondolnak túl mindent, lazábbak, így 1 óra szórakozásból nekik 1 óra szórakozás, ami számomra is sokkal jobban élhetőbb.
24/N
Én általában túl érzékeny vagyok a legtöbb fiú társaságához, vagy nem tudom, de nekem pl. a szexizmus nem vicces. Ami sokaknál menő.
Szóval vagy okos lányokkal lógok, vagy okos fiúkkal, a neme igazán mindegy a személyeknek.
És nem vagyok egyébként hisztis.
Van egy ovis kori lány barátom akivel jól elvagyok, de társaság szintjén inkább szimpatikus nekem a srácok bunkó viccelődése és őszintesége, mint a lányok pletykálása és játszmázása.
Nem általánosítok, tudom, hogy nem minden lány pletykás meg játszmázós, de az én környezetemben mind az társaságban, még ha külön-külön el is lehet velük beszélgetni normálisan (bár ahányszor azt hittem, valamelyikkel jóban vagyok, mindig visszahallottam, hogy kibeszélt minden sz..nak a hátam mögött, szóval nem is próbálkozok már :D )
Mondjuk azért a pasiért nem kár, akit le lehet nyúlni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!