Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjetek nem beszélné meg veletek hogy másodjára odaadjon a szüleinek 50000 forintot ti nem akadnátok ki?
Ha az ő keresetéből van és téged nem érint különösebben a dolog meg, akkor szerintem azt csinál a saját maga által megkeresett pénzével, amit akar.
Gondolom van még miből élni és nem az utolsó pénzét adta oda ( ha mégis, az kicsit más persze).
Ha mondjuk kocsmában elinná és elszerencsegépezné, akkor viszont én is letépném a fejét.
(Mellesleg a visszafizetéseket pont ezért nem árt könyvelni neki sem valahova. )
Alapvetően nem vagyok annak ellene, hogy az ember támogassa a szüleit, de ez a surmó mód ahogy a szülők kiszipolyozzák a gyereket, eléggé idegesít.
Én a helyedben tiszta vizet öntenék a pohárba. Odamennék a szülőkhöz (egyedül, ha a férjedre nem lehet számítani) papírostul mindenestül, hogy "tessék, mi pedig odaadtuk nektek a pénzt, hová lett?". Esetleg érdemes kedvesen próbálkozni, hogy "van-e valami pénzügyi gond, tudunk-e segíteni?", de persze emlékeztetni kell őket, hogy most nektek is nagy szükségetek van a pénzre, hisz bővül a család.
Szóval én a saját kezembe venném a dolgokat, de próbálnám nyugodtan megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!