Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a férjetek nem beszélné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjetek nem beszélné meg veletek hogy másodjára odaadjon a szüleinek 50000 forintot ti nem akadnátok ki?

Figyelt kérdés
Lehet hogy hosszú lesz,de leírom hogy értsétek. Pár éve pontosan már nem tudom a párom szülei hitelt vettek fel páromnak,amit nyílván havi rendszerességgel fizetett. Aztán jöttek azzal hogy nem fizette.... ha így is volt bár biztosra tudom h nem,3 év alatt kamatostól kifizettük újra! Mellette 40000 ft kölcsön pénzt nem kaptunk vissza!... De emellett hónapok óta még 100000 ftot követelnek ,pedig kilett számolva a kamatokkal mindennel együtt hogy mennyit fizetünk és tisztázva lett. Majd kezembe került a levél amin rajta van részletesen minden. És az alapján hogy a kártyán 38000 ft volt nyílvánvaló volt h míg mi fizettük nekik ők nem tették a kártyára. Megkapták múlt hónapban az 50 e ftot,akkor is utólag tudtam meg páromtól. Meg volt köztünk a vita mert ő is látja h nem utalják a kártyára még is odaadja.. Majd ebben a hónapban ismét 50 e ftot... Épp babát várunk aki február végén érkezik,de ő csak úgy szórja a pénzt mert nem meri kinyitni a szüleinek a száját ... Olyan dühös vagyok rá h nem tudom elmondani,és a szüleire meg pláne... Viszont az bosszant leginkább h nem szól nekem eltitkolva odadja nekik a pénzt.. Ez normális,ti hogyan reagálnátok?? Bocsi a helyesírási hibákért,kissé forr a fejem .. :(
2017. jan. 10. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
Döntsd el mennyit ér a párod ! Nekem egy kapcsolatom azért ért véget mert sumákban támogatta a szüleit , így elég sok pénzzel nem tudott elszámolni mire gyanakodni kezdtem ez ügyben . Szóval az lett a vége hogy szó szót követett és hazaköltöztettem a szüleihez .
2017. jan. 10. 19:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha az ő keresetéből van és téged nem érint különösebben a dolog meg, akkor szerintem azt csinál a saját maga által megkeresett pénzével, amit akar.

Gondolom van még miből élni és nem az utolsó pénzét adta oda ( ha mégis, az kicsit más persze).

Ha mondjuk kocsmában elinná és elszerencsegépezné, akkor viszont én is letépném a fejét.

(Mellesleg a visszafizetéseket pont ezért nem árt könyvelni neki sem valahova. )

2017. jan. 10. 20:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Van egy fiúnk akire (gyed extrát) 2 éves koráig 150 e ftot kap a bére mellett,nem költsük el nyílván próbálunk spórolni,egyébként is azt rá kapja neki jár. De ha nem is így lenne és csak a bére lenne is elvileg értünk dolgozik nem másért. Köszönöm a válaszokat.
2017. jan. 10. 22:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Költjük**** bocsi
2017. jan. 10. 22:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Alapvetően nem vagyok annak ellene, hogy az ember támogassa a szüleit, de ez a surmó mód ahogy a szülők kiszipolyozzák a gyereket, eléggé idegesít.

Én a helyedben tiszta vizet öntenék a pohárba. Odamennék a szülőkhöz (egyedül, ha a férjedre nem lehet számítani) papírostul mindenestül, hogy "tessék, mi pedig odaadtuk nektek a pénzt, hová lett?". Esetleg érdemes kedvesen próbálkozni, hogy "van-e valami pénzügyi gond, tudunk-e segíteni?", de persze emlékeztetni kell őket, hogy most nektek is nagy szükségetek van a pénzre, hisz bővül a család.

Szóval én a saját kezembe venném a dolgokat, de próbálnám nyugodtan megbeszélni.

2017. jan. 10. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!