Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak milyen dolgoktól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak milyen dolgoktól érzik azt, hogy ezzel a lánnyal akarnak maradni örökre, hozzá nem fogható senki?

Figyelt kérdés

A tirpák "szopjon jól és legyen szépen borotvált a pinája" hozzászólásoktól kérlek, kíméljetek (ezek egyébként is alap dolgok) :) Persze lehet szexszel kapcsolatos, csak ne ilyen alpári módon

Esetleg olyasmikre lennék kíváncsi, amire nem is gondol egy lány, hogy az fontos.

Kérlek, azt is írjátoo oda, hány évesek vagytok

2017. jan. 9. 14:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ne legyen ri banc...
2017. jan. 9. 14:38
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Amiket #1 írt,nagyon igaz általánosságban,ezt szórul szóra mondta a párom is rólam :) Aki hozzáteszem nagyon oda is van értem ezért,már 1-2 hét után meg akarta kérni a kezem(persze ezzel még várunk).

20N

2017. jan. 9. 14:41
 13/22 anonim ***** válasza:
63%
Utolsó komment pont leírja hogy mennyire nincs igénye sok férfinak és ezért vannak válások meg problémák később.
2017. jan. 9. 14:54
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem eleve hülyeség elvárásokat ,meg ilyen listákat írni. Régen én is azt hittem ,hogy elméletben meg lehet fogalmazni, milyen az ideális nő, annak idején elgondoltam magamban, hogy hogy kell kinéznie, milyen tulajdonságai legyenek...Aztán megismertem egy ilyen lányt, akiben minden megvolt, amire csak "vágytam", és érdekes módon valahogy mégsem volt az igazi, valahogy nem vonzott annyira, valami hiányzott, így elváltak útjaink.

Aztán találkoztam egy másik lánnyal, aki egyáltalán nem tetszett külsőre, eleinte szimpatikusnak se tartottam, de ahogy egyre jobban megismertem ,egyre inkább megkedveltem, majd totálisan belé szerettem a lelkébe és testileg is elkezdett vonzani, majd teljesen odáig lettem érte, senkit nem látok nála szebbnek. Most is őt tartom életem nőjének, hozzá nem fogható senki.

2017. jan. 9. 15:00
 15/22 anonim ***** válasza:
#13 nemis ismersz :DD Csak magadat teszed egy ilyen kommenttel nevetségessé és egyértelműen rosszindulatból írtad,de nem talált :)
2017. jan. 9. 15:05
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Jó és most 1 példa miatt megcáfolsz olyat ami működik? Tudnod kell az igényeid, mindig olyan nőket vonz be az ember amikre gondol a vonzás törvénye igaz, sokan nem értik hogy én miért mindig rendeseket vonzok és soha életbe nem volt ri banc barátnőm se barátilag, mert talán elhiszem és tudom azt hogy nekem mi kell és azt is kapom az élettől, a rezgésem nem a kur vákéval azonos.
2017. jan. 9. 15:07
 17/22 anonim ***** válasza:
46%

Hülyeség a kérdésed. Fogadd el magad, ne másokat nézz! Olyan vagy amilyen. Majd egyszer találkozol azzal a valakivel, akivel kompatibilisek vagytok.

Ha megfelelési kényszerből írtad ki a kérdést, hogy a válaszokból kiszűrd mi kell a férfiaknak, és aztán olyanná színészkeded magad, akkor ezt felejtsd el, mert semmi értelme.

A kérdésedre válaszolva: Nekem a környezettudatosság, természet szeretet, természetes külső, természetes, egészséges dolgok szeretete, racionalitás, intelligencia, műveltség, nyitottság, egyedi stílus, hozzám illő személyiség.

2017. jan. 9. 15:13
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Alap dolgok: Legyen őszinte, hűséges, bízzon bennem és természetesen viszont szeressen.
2017. jan. 9. 15:27
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Én egy lányt ismertem eddig, akihez foghatóval még nem találkoztam, és éreztem hogy vele szeretnék lenni örökre, mégsem azzal váltotta ki belőlem ezeket az érzéseket, hogy viszont szeretett, mert hát őszintén teljesen leszart. Szóval a kölcsönös szeretet és egyéb érzelmek nem kellenek ahhoz hogy valaki különleges legyen. A plátói szerelem is ilyen.
2017. jan. 9. 15:33
 20/22 anonim ***** válasza:

1-2 hét után eljegyzés? Ez inkább a pasiról mondd el sok mindent, mintsem a kapcsolatról vagy a lányról...

Egyébként mindenkinél már lesz. De nagy általánosságban, zanzásítva: szexuális vonzalom, összhang, jó kommunikáció.

2017. jan. 9. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!