Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez jó ajándék a lánynak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó ajándék a lánynak?

Figyelt kérdés

Egy üveg márkás bor és egy doboz jófajta bon-bon, jó szülinapi ajándéknak? Szépen becsomagolva. Vagy kevés?

30f

2017. jan. 9. 11:51
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Mert ha egy kövér kardigános csaj lenne, nem izgulnál, hogy vajon farkadra pattan-e a lányzó. Meg nem is akarnál vele barátkozni.
2017. jan. 9. 17:36
 32/37 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már a hülye dumát. Ha duci lenne akkor is megajándékoznám, mert jó fej, ismerős és jó barát.
2017. jan. 9. 17:41
 33/37 anonim ***** válasza:

Duci vagyok és imádom a kardigánt! Ezért nem akar senki megfarkalni...!? Hahat! De jó lenne. :D

Nem m1 egyébként is, hogy miért akarja megajándékozni ?

2017. jan. 9. 18:45
 34/37 anonim ***** válasza:
Hogy áll az ékszerekkel? :)
2017. jan. 9. 19:10
 35/37 A kérdező kommentje:
Úgy látom, hogy szereti az ékszereket is.
2017. jan. 9. 19:24
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ha csak ismerősök vagytok és nem is szoktatok ajándékozni, akkor a bor+bon-bon kombó nemhogy kevés, de még sok is! Én tuti ledöbbennék, ha egy férfi ismerősöm, akivel nincs közöttünk semmi, beállítana egy ilyen volumenű ajándékkal. Ha tényleg csak figyelmességnek szánod akkor bőven elég önmagában egy kis doboz bon-bon is, vagy egy tábla csoki (mondjuk a minőségi, kézműves fajtából, nem ilyen ét táblabevonóra kell gondolni :D). Ha meg az ismeretség elmélyítése a cél, azt meg nem ajándékokkal kell elérni, hanem többszöri találkozással, beszélgetéssel, stb. Ha rá akarsz startolni, akkor inkább hívd el mondjuk moziba vagy valahova kajálni vagy sütizni egy étterembe a szülinapján és fizess te. Akkor még külön ajándék sem kell, és máris több időt töltöttetek együtt.
2017. jan. 9. 19:27
 37/37 anonim ***** válasza:

#34 vagyok:

Nem tudom miért pontoztatok le. Szerintem a legegyszerűbb, ha bemegy egy Claire's-be vagy Bijou Bridgette-be, ahol kb. bármilyen lányhoz illő olcsó ékszert megtalál, én a helyedben azt adnám :)

2017. jan. 9. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!