Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó ajándék a lánynak?
Egy üveg márkás bor és egy doboz jófajta bon-bon, jó szülinapi ajándéknak? Szépen becsomagolva. Vagy kevés?
30f
10.: ne, ne vegyen neki! Én is imádok sminkelni és hülyét kapnék, ha egy pasi összevásárolnia olyan sminkeket, amiket én nem használok. Nem is használnám.
Vegyél neki arctic monkeys polot vagy cdt, esetleg sminkboltba ajandekutalvanyt, de sminket semmikepp
22/L
11: én meg viszont örülnék neki, mert legalább ilyenre nem kéne költenem
na, kérdező, most akkor légy okos
nem pancsolok össze vissza mindent, miss sporty-t, maybeline-t használok
körömlakkban meg mindegy, ami 1000 ft alatti
kérdező, honnan tudod, hogy örülni fog a bornak?
egy nőnek bor?? normális vagy? a pia az pasis ajándék!!
Jaaajjj de nagy a vita.
Ez így szerintem teljesen okés, csak tegyél hozzá, valami apróságot, ami személyessé teszi, megy a lány személyiségéhez/ stílusához! Pl, egy bögre vagy valami a kedvenc zenéjével kapcsolatban. Az nem olyan drága, de nem nagyon tudsz mellé lőni vele. Inni, csak iszik. :D a sminkekkel, sajnos tényleg könnyen mellé foghatsz.
Akkor milyen szeszes italt való nőnek?
Egyébként én egy márkás finom édes vagy félédes fehér vagy rozé borra gondoltam. Szerintem egy ilyen borválasztás eléggé nőcis.
de abban legalább biztos vagy, hogy iszik alkoholt?
mivel nem minden nő issza ezeket a löttyöket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!