Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pheromon parfűm? Csak aki próbálta.
Én ezt használom. Nagyon szeretem az illatát, és eddig mindenki megdícsérte, de ettől nem fog minden hapsi álló cerkával utánam futni:)
szerintem az axe ban is lehet vmi minimális, különben nem lenne akkora sikere... és ez nem azt jelenti hogy rögtön rámozdulnak arra akin ilyen van, hanem tudatalatt kicsit vonzóbbnak találják többen, mint anélkül. én tapasztaltam már különbséget ha axe volt rajtam és ha egyéb, nem ismeretlenek között, hanem akit ismertem és amugy is közel voltunk egymáshoz, de nem tudta hogy más van rajtam, viszont jobban érdekeltem axe al... ... :)
és én is voltam már úgy hogy láttam a 2 saját szememmel hogy nem annyira húdeszép nem túl különleges a lány, de az az illat ami rajta volt egyszerűen bolondított... nem biztos hogy feromonparfüm kell hozzá, de szerintem könnyen lehet hogy nem csak a kifejezetten feromon parfümökben van belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!