Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta nekem, hogy hiányzik valami az életéböl! Valami kaland így fogalmazot. Mi lehet ami hianyzik?
A kaland hiányzik amit szószerint meg is mondott. Hogy ő hogy értette, azt megkérdeztem volna bár van egy olyan érzésem hogy más lányok hajkurászását értette a kaland alatt.
Csak nem értem akkor minek van kapcsolatban, ha unja magát és ő úgy érzi nem élt még eleget.
Tiszta dedó.
3 év távkapcsolatban, még tanultok, és képtelenek vagytok értelmezni két mondatot. Izgalmas lehet így írásban tartani a kapcsolatot...
Kaland kell neki? Vegyen egy jegyet magának Rómába, csak oda, és egy szál ruhában induljon neki, telefon és pénz nélkül. Lenne izgalomban része bőven...
Szerintem ez az a pont, ahol ezt a rendkívül tartalmas kapcsolatot megette a fene, ahol 3 év után a gyakorin kell megkérdezni, hogy mit jelent egy mondata. Most akkor a te párod, vagy az enyém, hogy nekem kéne jobban tudni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!