Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vonzódjak az átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vonzódjak az átlagos férfiakhoz?

Figyelt kérdés

Rég óta tudom, hogy ez így nem jó, de egyszerűen képtelen vagyok változtatni rajta. Pedig szeretnék.

Egy átlagos, normális nő vagyok, mégis mindig olyan férfiakhoz vonzódok, akik fényévekre járnak tőlem, és egyszerűen képtelen vagyok a "normális férfiakhoz" közeledni mert egyszerűen nincs meg a vonzalom...

Pedig ez nem egészséges, mert olyan mintha nonstop egy hollywoodi filmsztárba lennék szerelmes és egy átlagos férfit nem lennék hajlandó észrevenni meg álomvilágban élnék.

Nem tudom miért van így, mindig is így volt és hiába szeretnék rajta változtatni, meg ismerkedni, egyszerűen vagy hamar kihátrálok, vagy már bele sem kezdek.

Milyen tanácsot tudtok adni, hogy ez változzon?

(Lehet h a problémám hülyén hangzik,de komoly úgyhogy kérlek normális válaszokat adjataok, ne piszkálást.)

2017. jan. 6. 20:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
24%
Az segít ha elárulom hogy semmi különbség nincs egy "normális pasi" és egy celeb közt? Ugyanúgy esznek isznak sz*rnak dugnak és élik a mindennapjaikat ..
2017. jan. 6. 20:48
 2/12 anonim ***** válasza:
7%
nem piszkállak, érdekes a problémád, mert általában az szokott lenni a baj, hogy a nők be se látják, ha ilyenek mint te..te viszont tudatában vagy, mégse tudtál eddig változni...hány éves vagy ha kérdezhetem?
2017. jan. 6. 20:49
 3/12 A kérdező kommentje:

24

mindig is voltak elkötelezettségi problémáim. Talán ez is lehet az oka, de nem tudom hogyan változtathatnék.

2017. jan. 6. 20:53
 4/12 anonim ***** válasza:
50%
A szokásos, de fateroddal milyen a kapcsolatod?
2017. jan. 6. 20:55
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Rajtam mondjuk gyakorolhatnál.
2017. jan. 6. 20:56
 6/12 anonim ***** válasza:
7%
nincs ebben semmi különös! csak azt csinálod ami minden lotyóba kódolva van..
2017. jan. 6. 20:59
 7/12 anonim ***** válasza:
54%

Igaz, hogy sokan vannak így, de attól még nem kell lotyózni itt, meg alpári stílusban csajozni xd kinek jön be ez a duma "rajtam gyakorolhatnál".

Am kérdező, mi az ami nem jön be egy átlag emberben? ők is lehetnek helyes pasik, lehet pénzük is stb..ugyan olyan emberek mint a hírességek, sőt, a hírnév sokszor hátrány is lehet szóval nem értelek.

2017. jan. 6. 21:03
 8/12 anonim ***** válasza:
21%
Úgysem fogsz megváltozni, hiába is erőlködsz, legfeljebb majd néhány, az élettől kapott pofon jó esetben felráz. Amúgy hiányolom a női különítményt, akik fordított esetben szarrá cincálták volna a hímnemű kérdezőt, hogy mégis mit képzel magáról.
2017. jan. 6. 21:52
 9/12 A kérdező kommentje:
Nincs meg maga ez a vonzódás. Volt idő mikor már azt hittem aszexuális vagyok. De magát a testiséget kívánom..csak nagyon nehezen találok olyat akit úgy tényleg kívánok. Például nekem is megvan a zsánerem de az a baj hogy sokkal jobb pasik mint amilyen nő én vagyok. biztosan sokaknak van ez mindkét nemből, látom ezt a hibát magamban csak azt nemtudom hogy változtassak rajta.
2017. jan. 6. 21:53
 10/12 Szergej55 ***** válasza:
75%
A vonzódásod természete normális, ezzel minden nő így van, nem benned van hiba. Az is értékelendő, hogy eddig a pontig egyáltalán eljutottál és nem a rózsaszín ködöt kergeted, mint az örök álmodozók, akik majd jól pofára esnek. De őszinte leszek, ebben nem tudok neked segíteni különösebben, ha folyamatosan kihátrálsz az ismerkedésből, a saját lehetőségeidet szűkíted minden alkalommal.
2017. jan. 6. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!