Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vonzódjak az átlagos férfiakhoz?
Rég óta tudom, hogy ez így nem jó, de egyszerűen képtelen vagyok változtatni rajta. Pedig szeretnék.
Egy átlagos, normális nő vagyok, mégis mindig olyan férfiakhoz vonzódok, akik fényévekre járnak tőlem, és egyszerűen képtelen vagyok a "normális férfiakhoz" közeledni mert egyszerűen nincs meg a vonzalom...
Pedig ez nem egészséges, mert olyan mintha nonstop egy hollywoodi filmsztárba lennék szerelmes és egy átlagos férfit nem lennék hajlandó észrevenni meg álomvilágban élnék.
Nem tudom miért van így, mindig is így volt és hiába szeretnék rajta változtatni, meg ismerkedni, egyszerűen vagy hamar kihátrálok, vagy már bele sem kezdek.
Milyen tanácsot tudtok adni, hogy ez változzon?
(Lehet h a problémám hülyén hangzik,de komoly úgyhogy kérlek normális válaszokat adjataok, ne piszkálást.)
24
mindig is voltak elkötelezettségi problémáim. Talán ez is lehet az oka, de nem tudom hogyan változtathatnék.
Igaz, hogy sokan vannak így, de attól még nem kell lotyózni itt, meg alpári stílusban csajozni xd kinek jön be ez a duma "rajtam gyakorolhatnál".
Am kérdező, mi az ami nem jön be egy átlag emberben? ők is lehetnek helyes pasik, lehet pénzük is stb..ugyan olyan emberek mint a hírességek, sőt, a hírnév sokszor hátrány is lehet szóval nem értelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!