Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg imponál az a nőknek ha cigizik a férfi?
Az ilyen nagyon lecsúszott prolik között biztos menő.
Amúgy rohadtul taszító.
Attol hogy bagozik valaki még nem lecsúszott proli.
👏
"Attol hogy bagozik valaki még nem lecsúszott proli. "
Ez igaz, de szeretne leszokni, ami kőkemény meló, és főleg nem ír ki róla kérdést, mint egy 14 éves suttyó gyerek.
Magam is cigizem, és szakemberhez járok, hogy megszabaduljak ettől az undorító, drága, életveszélyes ROSSZ szokásról.
Ez azért nem semmi, mennyi dohányzás ellenes ember van ezen az oldalon :D
Tapasztalataim alapján igen, főleg a fiatalabb (14-18) korosztályban. Én is dohányzok, de azért a szexuális életembe nem vinném bele :D
"Ez azért nem semmi, mennyi dohányzás ellenes ember van ezen az oldalon :D "
47 vagyok, nő, és kapcsolatom ment rá, sok éves, a cigire.
Párom nem bírta, én meg cigi nélkül nem, és 2017 célja, hogy leszokom. És 5 napja nem gyújtottam rá. Tudom, semmi, de 25 éve cigiztem..... És nekem sok.
Mindenkinek üzenem, soha, véletlen se szokjon rá. Nem menő, és rettentő nehéz abbahagyni....
"Ez azért nem semmi, mennyi dohányzás ellenes ember van ezen az oldalon"
Kb Kelet-Európát leszámítva az értelmiségibb fiatalok körében egyre kevésbé divat a dohányzás a nyugati világban
.
Mifelénk még menő, és meglepődünk, hogy mennyi a dohányzás ellenes ember, az USA-ban már ott tartanak, hogy a 40 alattiak körében vér ciki (és tényleg egyre inkább csak a mexikói útépítő szájában látsz csikket), ha nem is tart itt még Nyugat-EU, de ott is sokkal jobb a helyzet, mint nálunk, és egyre kevesebb a fiatalabb korosztályokban a dohányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!