Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a magyarok miért ilyen rasszisták, rosszindulatúak? A barátom török és Németországban élünk, de néha ha itthon megemlítem a származását furán néznek rám, mintha ő nem ember lenne.
jaj de jó lett hirtelen mindenki töriből meg irodalomból :D
az én barátom se magyar, de egyedül itthon kap kitüntetett figyelmet. van, aki kevesebbnek gondolja, van, aki meg egzotikumnak, de a legtöbb embert nem az érdekli, hogy jó-e vele simán eldumálni.
Sajnos nagyon sokan a médiából tájékozódnak, azt meg elfelejtik, hogy ott pont azt fogják mondani, amit az illető hallani akar. Különben ki a fene nézne tv-t vagy hallgatna rádiót, olvasna híreket. Így mindenki verheti a mellét, hogy "na, én megmondtam". De mit? Esetleg felhívta a figyelmet arra, hogy mennyire tudatlan egyes témákban. Talán a 10-es válaszoló írt a tömegbe hajtó kamionosról. Szomorú, hogy még annyit sem tud, hogy aki terrorista, az egyáltalán nem az iszlámot követi, mert semmi köze ennek a valláshoz. Kérdezzen meg egy hithű muszlimot, hogy mi köze a terrorizmusnak az iszlámhoz. Órákig mesélne arról, hogy a kettő ég és föld. De persze úgysem kérdene meg senkit, mert inkább marad buta és okoskodik a hülyeségeivel.
Kérdező, sajnos Magyarországon, úgy általában, ezzel nem lehet mit kezdeni. Az emberek szeretnek mindig a másik életéről beszélni és azt hinni, hogy ők minden témában otthon vannak és jobban tudják. Ne foglalkozz a negatív véleményekkel, hiszen őket nem az foglalkoztatja, hogy te boldog vagy-e vele, hanem a származása. Nem minden török rohangál egyik szoknya után a másikhoz. Akinek számít a véleménye, az valószínűleg úgyis megérti az egész lényegét. Akinek meg nem számít a véleménye, arra kár időt szánni.
Sosem értettem, hogy miért szeretik ráhúzni a magyarokra, hogy rasszistábbak, mint más nemzetek. Németországban rengeteg a neonáci és rengetegen rasszisták. Az más kérdés, hogy ott többen élnek a hazai Rózsadomb szintjén, ezért könnyű több elfogadó embert mutatni. Osztrák ismerősömre pl. az osztrákoknál az indiai pasija miatt néztek furcsán. Ez ilyen.
Engem az lep meg, hogy mennyi magyar lány jön össze más nemzetiségűvel. Az általam kivándorolt vagy kint dolgozott lányok több, mint a fele külföldivel jött össze. A srácoknál nem látom ezt. Ez vajon miért van?
A magyarok a pirézeket sem tudnák elviselni egy felmérés szerint. Pedig a pirézek. Nem is léteznek.
Alapvetően beért nálunk a sok évtizedes propaganda, amit trianonról harsogtak, harsognak, lassan kötelező lenne mindent és mindenkit gyűlölni, akusztikus nem ősmagyar.
Ez persze mindig egyéni döntése kérdése. Ha vki jól beilleszkedik és hasznos tagja a társadalmunknak; én tőlem hupilila is lehet.
Pl én nem szeretem a ferdeszeműeket, mert a józsefvárosi piac mellett dolgoztam és láttam testközelből, milyenek. De ettől, ha egy szerettem választottja kínai lenne, megpróbálnám megismerni és csak utána véleményt formálni róla.
Pirézek nem is léteznek
Aki nem ősmagyar *
Sry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!