Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok egy ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

A barátotokkal/barátnőtökkel valamit keresni akarnátok neten és amikor bekapcsoljátok a gépet a nyitva hagyott ablakok között ott van egy google keresés egy színészre/színésznőre.

Amikor megkérdeznétek, hogy ez mi, azt mondaná, hogy az egyik barátjával beszélgettek, hogy ki a legszebb/helyesebb színész és szerinte ő a legszebb/csinosabb és elküldte a barátjának megmutatni, hogy szerinte ki.

Mit reagálnátok erre?

2017. jan. 6. 17:47
1 2
 11/14 Költőnő? ***** válasza:
66%
Attól, hogy ti elvileg felnőttek vagytok, attól ez az egész még elmondhatatlanul gyerekes. Ezért javasoljuk a tinit.
2017. jan. 6. 19:09
 12/14 A kérdező kommentje:
12.:elmondanád, hogy én ebben a helyzetben miért voltam gyerekes? :)
2017. jan. 6. 19:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Ebben a helyzetben te nem vagy gyerekes, de kiakadni ezen tényleg az. Meg komolyan venni ezt a hisztit totál felesleges. Nekem van kedvenc színésznőm, és mondtam páromnak, hogy vele bármikor bevállalnám az édes hármast (én vagyok a nő). Sose sértődött meg ezen, de azon se, ha egy színészre mondtam, hogy milyen jó pasi. Attól, hogy valakit szexinek tartok, nem fogom őt elhagyni, és ezt tudja is. Többet jelent ő nekem ennél :)
2017. jan. 6. 19:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Mi nyáladzva szoktunk Ewan McGregor szép szeméről képeket küldeni egymásnak a barátnőmmel, párom meg simán elmondja, hogy ha másért nem is, Pinkkel simán elmenne egy menetre, mert álmai nője, bocsika. Kb kölcsönösen kinevetjük egymást érte.

Miért kell problémát csinálni ott is, ahol nincs? Nem a szomszéd Marikára/Pistikére verték magukat, hanem színészekről beszélgettek. Komolyan, már a kérdés kiírása is több energia, mint amennyit ez a dolog érdemel...

2017. jan. 7. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!