Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy fogadnátok ezt a barátnőtöktől?
érdekesen...
ha fizikailag nem vonzódott hozzám, feltenném a 50 millás kérdést, mégis kire is gondolt hónapokig mikor szexeltünk?!
Felkapnám a cukrot ez biztos, függetlenül attól, hogy állítása szerint "már" szeret...
Azt nem értem, most hol vannak azok a férfiak, akik szerint a nőknek esélyt kell adni annak is, aki nem egy alfahím...
Röhej.
A megismerkedésünk után két évvel jöttünk össze, kb. ez volt a helyzet, ami a kérdésben áll, csak nálunk én vagyok a nő. Utóbb elmondta, hogy bár vonzódott kezdettől fogva, ahhoz, hogy igazán szerelmes legyen, neki több idő kellett, és még azután is erősödött az érzése, hogy összejöttünk. Én ezen nem akadtam fenn, kezdettől komolyan gondolta velem, úgy is viselkedett, és mindenki más, ki vagyok én, hogy elvitassam az ő jogát ahhoz, hogy úgy érezzen, ahogy? Ha benne lassabban fejlődtek az érzelmek - amit egyébként akkor is tudtam - akkor kétszeresen büszke vagyok, hogy én nyerhettem el a szerelmét, sokkal értékesebb az én szememben ez így.
Cserébe nem bizonyultak könnyen elmúlónak az érzelmei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!