Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te örülnél ha lenne Nemzeti Érzelmű Társkereső?
"Nemzeti Érzelmű"
Ez már rosszul cseng. Volt ilyen a történelemben, Hitler volt, vagy mi a pasi? :)
10:
Nálam a cigók csak azért merülnek fel, mert van egy izgalmas, lányok részéről érdeklődésre számot tartó történetem velük kapcsolatban.
Ezt a "cigány ki akart rabolni" dolgot pont úgy megemlítem, minthogy egyszer újra kellett élesztenem egy embert élesben, akinek leállt a szíve. Ezek jó sztorik, na...
VIII-ban élek, kb. nem foglakoznak veled.
70 ezer ember él a Nyócban, de az egész ország véli tudni, milyen itt :) A fele, 10-ede nem igaz 2017-ben.
14:
Nekem nem a nyócker jut eszembe, hanem a kelet-magyarországi városok, ahol az életem javát éltem eddig.
És szerintem ezzel még milliók vannak ugyanígy, hogy a cigányok nem egyenlő nyócker. Vidéken a Dunától keletre gondol akkor már inkább több ember.
Lehet, csak ideges leszek, mert csinos nőként évek óta, éjjel is zaklatás nélkül sétálok a kerülteben.....
Egyesek szerint meg nappaé sem lehet itt közlekedni :)
Tuti, soha nem jártak erre :)
Az kész tény,hogy két ember ellenkező politikai meggyőződéssel képtelen együttélni évekig.
Ebből a kiindulópontból,minden bizonnyal hasznos lehet az ötlet.
Természetesen ez nem érvényes a langyosokra,akik minden gond nélkül dicsőítik Rákosit,s a következő pillanatban Szálasi rendjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!