Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire lenézendő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire lenézendő, hogy háztartásbeli vagyok?

Figyelt kérdés
Volt nálunk egy ismerős az új csajàval. Mikor szóba került, hogy én mivel foglalkozom, mondtam, hogy én itthon vagyok háztartásbeli. Olyan lenéző pillantásokat kaptam, hogy az nem igaz. Utána már nem is úgy állt hozzam a csaj. Olyanokat mondott nem gáz hogy engem eltartanak? Meg jaj de jó nekem egész nap nem kell semmit csinálnom pihenhetek csak. A házimunka akkor mi? Most ez annyira nagy gond hogy én itthon vagyok? Nem azért nem dolgozok mert nem akarok hanem mert, Nagyik távol laknak vagy dolgoznak ők is, gyerekek körül nincs segítségem egyáltalán, nem tudnám megoldani hogy valaki hozza vigye őket oviba suliba. Szerencsére megengedhetjük magunknak, hogy ne kelljen mindenképp dolgoznom. Erről vélemény?
2017. jan. 4. 17:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
31%
Mind idegbetegek vagyunk biztos, meg irigyek :'D.
2017. jan. 4. 20:08
 22/27 anonim ***** válasza:
47%

Szuper munkahely es karrier 3 gyerek es mekeg etel tiszta lakas.

Zeneorak lovaglas torna mindenhova felvaltva hordjuk oket.

Otthon ulni egyenlo a lebutulasal kiszolgaltatosagal.

Hazi cseled

Aki erre pocsekolja az eletet az majd nyugdij nelkul marad.

2017. jan. 4. 20:17
 23/27 anonim ***** válasza:
19%

5. és 8. hozzászóló. Nem a véleményével van baj hanem a stílusával. Ha elolvasod a kérdező írását és utána csak ezt, feláll a hátadon a szőr. Rögtön támad így írásban és névtelenül majd közli hogy bár lenézni a kérdezőt de élőben nem mondaná neki, nahát milyen kedves, lenézni valakit azért mert főállású anya, de élőben csak menne a hazug enyelgés egy partin. Az látszik hogy gyereke nincs és a házimunkáról is csak annyi fogalma van, hogy egy gyerektelen, kihasználatlan házat milyen könnyű takarítani. Azért mert az ő gyerekkorában megoldották a szülők hogy iskolába, oviba viszik őket, most ezt munka mellett nem minden szülő tudja megoldani.

A kérdező és a férje ezt megtehetik, a gyerekek számára ez a legjobb döntés, a kérdező azt is írja hogy tervei is vannak a jövőjével. Nem is értem hogy ezt hogy lehet lenézni, nyilván normálisan gondolkodó ember erre vállat von, hogy tök mindegy, ahogy nektek jó. Közben simán elmehet egy délelőtti nyelvtanfolyamra, megcsinálhat egy diplomát, posztgraduális képzést, akármit. Azért mert (hozzám hasonlóan) ti is egy cégnél húzzátok az igát még nem vagytok szellemileg annyira stimulálva. Aki művelt az így is úgy is az, aki meg nem, azon a legpuccosabb multicég kihívásai sem segítenek.

2017. jan. 4. 21:07
 24/27 anonim ***** válasza:
47%
Az 5. és a 8. hozzászóló két különböző felhasználó, csak mert véletlenül ugyanaz a százalékunk, nem vagyunk ugyanaz az ember, légy szíves...
2017. jan. 4. 21:10
 25/27 anonim ***** válasza:
83%
Egyikunk sem irt semmi bunkot, mindketten tok kulturaltan elmondtuk a velemenyunket. Az egyetlen, aki belekotott a masikba, az te vagy, kedves valaszolo, nem mi.
2017. jan. 4. 22:03
 26/27 anonim ***** válasza:
18%
Rögtön arra asszociáltatok, hogy a mit a kérdező csinál az elítélendő és többnek képzeli magát másoknál. Általában a sérült lelkű emberek támadnak mert könnyebb mást támadni mint saját magukkal szembe nézni. Ennyi. A kérdező az ilyenek miatt agyal azon, hogy lenézendő-e az, hogy ő otthon van a gyerekeivel és a világ legfontosabb munkáját végzi. Gratulálok nektek.
2017. jan. 5. 00:55
 27/27 anonim ***** válasza:

Beszélgettem a kérdezővel privátban, vele nekem nincs problémám, jól áll hozzá.

Viszont alapvetően nem ez a jellemző.

Hány olyan sztorit hallottunk már, hogy valaki csak azért nem tud kilépni mondjuk egy bántalmazó kapcsolatból, mert naivan bevállalta, hogy a párja eltartja?

Sokan nem úgy állnak hozzá, mint a kérdező, nincsenek terveik arra az esetre, ha fordulna a szerencse, és amikor tényleg jön a baj váratlanul, mondjuk a párjuk, aki addig eltartotta őket, lerokkan, tönkremegy a cég, elveszti az állását, meghal, vagy szimplán csak meggajdul és elhagyja a családot, akkor nincs mihez nyúlniuk, álláskeresőként pedig ilyenkor jellemzően már középkorúak vagy idősebbek, és akkor kénytelenek megalkudni alja melóval, mert máshoz nincs tapasztalatuk, és csak az alja melóban nem kérdezik meg, hogy "mit csináltál annyi évig".

Az, hogy fogunk-e nyugdíjat kapni valaha, vagy sem, nem tudom, de azt tudom, hogy az egyik nagymamám azért nem kapott nyugdíjat, mert háztartásbeli lett a háborús évek következtében, volt előtte munkája, de még a házat is bombatámadás érte, ahol éltek abban az időben a nagyszüleim, és nagyanyám hiába dolgozott előtte, az nem volt elég ahhoz, hogy nyugdíjat kaphasson.

2017. jan. 5. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!