Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nálatok mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nálatok mennyire negatívum az, ha valaki nem szeret sportolni és nem is sportol?

Figyelt kérdés
Unalmas, monotonnak tartom az összes sportágat és nem látom sok értelmét is. Már az edzőtermek kinézetétől is migrén jön rám. Mindig kényszernek éreztem nagyon ritkán csináltam örömmel. Úgy látom, hogy kicsiny országunkban sokan sport mániásak, selfiezgetnek, fotózzák az egészségesnek mondott kajákat majd instagramra teszik, olyan mű és természetellenes az egész, hogy úgy látom csak felakarnak vágni azzal, hogy ők mennyire szeretnek sportolni.
2017. jan. 3. 09:56
1 2
 11/16 Költőnő? ***** válasza:
71%
Én is igyekszem mozogni, ha időm, energiám engedi és tagadhatatlanul van különbség. És nem csak a külsőtől illetően. Erő, állóképesség, egészség, stb. Ha nincs pénz és idő, akkor itthon. De vmit mozogni kell.
2017. jan. 3. 13:21
 12/16 anonim ***** válasza:
68%

Eddigi kapcsolataimban csak az egyik pasim volt, aki szeretett néha eljárni futni, ő se azért, mert húúúúúú ő most sportol, hanem mert kikapcsolta, és szellemileg így tudott pihenni. Nem különösebben láttam nagy pozitívumnak, ahogy a többi kapcsolatomban se láttam negatívumnak azt, hogy nem sportolnak.

Alapjáraton mindig bejöttek a vékonyabb pasik, sose vágytam kigyúrt férfira. Az exeim vékonyak voltak, és bejöttek, a mostani párom izmos mert munkában egész nap mozog, erőt fejt ki, "gyúr", neki nincs szüksége rá, hogy külön sportoljon, bár emlegeti mostanában, hogy újra meg szeretne tanulni futni (jelenleg nem tud) és az milyen jó lenne, néha szívesen eljárna kocogni. Felajánlottam neki, hogy vele tartok, és büszke leszek rá, ha sikerül neki, de ennyi. Ha nem akarná, akkor nem lenne negatívum.

Annyit "várok el", hogy néha azért rá lehessen venni az illetőt egy túrára, vagy nagyobb sétára a városban/parkban.

Amúgy miért gondolja sok ember, hogy sport = kondi ????

2017. jan. 3. 13:43
 13/16 anonim ***** válasza:
46%

Én is így voltam, mint te, aztán kipróbáltam több sportot is.

Igazából már konditerembe is szeretek járni, találtam egy icipicit, ahol kevesen vannak, szépen kiizzaodok és tiszta a fejem.

Elég, ha a kutyáddal is elmész sétálni amúgy naponta 1-2 órát, jobban is alszol, munka is könnyebben megy.

Úszni is jó.

Vannak táncok, jógák, azok szintén igénybeveszik az agyadat is, szóval monotonnak nem mondanám.

Csak próbálgass ki dolgokat.

Egyébként az én barátom is lusta, meg is látszik, de rá fogom venni, hogy legalább jógázni tartson velem.

18L

2017. jan. 3. 14:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Nàlam inkàbb pozitivum,legalàbb nem nyaggatna vele.Én sem vagyok oda a sportokért.Bàr ha a tànc sportnak is tekinthető,nos azt imàdom.

Egy a lényeg,hogy az ember ne hagyja el magàt.Az alakomért képes lennék többet mozogni és egy ideig salàtàkon élni.A màsiktól is elvàrom,hogy ne punnyadjon el.De szenvedélyből,àllandón sportolni nem tudnék soha.

2017. aug. 19. 20:55
 15/16 Vadmacska18 válasza:
Szerintem ez leginkább izléstől függ én például a macisabb formájú pasikat kedvelem persze mindennek van hártránya és előnye is :)
2017. aug. 19. 21:06
 16/16 anonim ***** válasza:
"Csinálj amit akarsz, élj ahogyan akarsz, de ne köpködd azt aki többet tesz magáért mint te saját magadért." Ennyi. Nálam nem kizáró ok, de ne fikázza azt amit csinálok.
2017. aug. 31. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!