Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha egy csajról kiderülne volt egy durvább bulizós korszaka?
Figyelt kérdés
Értem ez alatt hogy minden héten járt bulizni, és iszogatott is rendesen. De nem csinált semmi nagyon durvát részegen, nem feküdt össze fűvel-fával, nem táncolt meztelen, stb. Mennyire zavarna ez egy nem túl bulizós srácot?2017. jan. 2. 21:00
1/3 anonim válasza:
Csak akkor, ha ez az után derülne ki, hogy már összejöttem vele és addig titkolta volna. Ha már úgy ismertem volna meg, hogy ezt tudom róla, és mégis összejöttem volna vele, akkor miért zavarna?
2/3 90-ben született F.. válasza:
Nem vagyok gyerekes, hogy ilyen zavarjon. Atya ég, hogy ezbabkérdés megfogalmazódott benned...az első válaszolónaknis 😃😃😃
3/3 anonim válasza:
Majdnem mindenkinek volt ilyen. Valakinek kicsit hosszabb, másnak rövidebb. Ez teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!