Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek tetszenek a műkörmök vagy semleges?
8. Jaj, hát így van. Olyan, mint a szempillaspirál. :"D Természetesnek hat.
Uncsimnak egyszer a saját körmét nagyon szépen megcsinálta valaki franciára, de nem épített rá, meg semmi ilyesmi. Egyszerű, levegőre száradó körömlakkal kifestette.
Na, utána minden ismerőse megkérdezte, hogy 'műkörmöd van?'
Még jó, hogy akkor már együtt volt a férjével, mert különben sok pasit taszított volna el a nemlétező műkörmével :DDDD
Erről ennyit.
"Nektek alapból a mű szóval van bajotok!"
Nem.
Megérkezett a GYK szűz kommandó.
Semmi értelme ezen az oldalon feltenni egy ilyen kérdést, ezeknek már az is fáj, ha egy nő fent van a Facebookon:D
Amit mi, férfiak általában műköröm alatt értünk (valami hosszabb, színes, netán glitteres valami izé cucc bigyó akármi) az nem.
A hangsúly a látványon van. Ha felteszel valamit, ami úgy néz ki, mint az igazi, azt mi honnan tudnánk megmondani, hogy az mű? Tudniillik nem nagyon foglalkozunk ilyenekkel :D
5-ös vagyok. nemtom mi rosszat írtam. Annak akinek nem világos, azt írtam "igen tetszik, kivéve ha túl hosszú és ízléstelen".
aki leszólt kifejthetné mi a gond ezzel. A kérdésre válaszoltam. Ezt kell, nem?
Nyilván pasitól függ.
Én a saját körmeimet 14 éves korom óta festem, azóta soha senki nem látta a "pucér" körmeimet.
Az első párom néha megdicsért 1-1 színt, örült, hogy mindig van tuti dolog, amivel meglephet, egy körömlakknak mindig örültem, ha azt kaptam ajándékba, de ennyi.
A második pasim annyit kért, hogy ne növesszem hosszúra, meg ne fessem feketére (amúgy se szoktam), amúgy abszolút hidegen hagyta a téma.
A mostani párom maga beszélt rá a gél lakkra, mindig megdicséri a körmeimet. Most van rajtuk zselé, de csak a saját körmeimen, szóval nincs hosszabbítva, nem tudom, ez most így műkörömnek minősül-e :D Mindenesetre a barátom mindig megnézegeti, mikor elkészül, megdicséri, segít színt választani, meg mondogatja, hogy építtessek bátran rendes műkörmöt, ha szeretnék. Többet tud a témáról, mint én (anyukája a körmösöm)
A fiú haverjaim, akiket kérdeztem erről, általában azt mondták, a legjobb a saját köröm festetlenül, francia manikűrrel vagy színesen, de amúgy jöhet a normálisabb műköröm is, gondjuk csak az extrém hosszú és/vagy nagyon köves-csillámos és/vagy hegyes műkörmökkel volna.
(Más téren nem vagyok abszolút "cicababa", nem sminkelek, nem festem a hajam, lazán öltözök, de a körmeimet nem bírom elviselni röviden és "meztelenül" :D ..... szóval nem arról van szó, hogy a barátom pl a műanyag cicababákra bukik és azért jön be neki...)
Röviden: van, akinek tetszik, van, aki kb hányingert kap tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!