Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek így vkivel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek így vkivel?

Figyelt kérdés
Van egy srác, 22 éves, semmi baj nincs vele, nagyon odaadó, őszinte, megkedveltem. De tudom róla, hogy rendszeresen drogozik (nem csak fű, keményebb drogok is). Nem ítélem el emiatt, mert ettől függetlenül vannak életcéljai( erre gondolom jönnek majd az oltások :P )és biztos állása is. Attól tartok, hogy beleszeretek, és végig kell néznem, ahogy tönkreteszi magáT.. (van szó arról hogy összejönnénk) 18L
2010. máj. 3. 23:48
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Nem, félre értettetek. Azt akartam mondani ezzel, hogy egyáltalán nem azért akarok vele lenni hogy tudjak mesélni a problémáimról, hogy nekem milyen ross és tönkremenni mellette. Én egyszerűen csak ugyanolyan embernek látom, mint bárki mást, akinek van ez a szenvedélye.. ettől ugyanolyan értékes számomra és én nem félek tőle. Nem félek attól hogy egyszer nekem támadna önkívületében, mert képtelen lenne rá .. csak érdekel, hogy mi a véleményetek erről .. A kirángatásról meg annyit, hogy én hajlandó lennék segíteni neki, mellette állni, és tudom hogy nem az én dolgom, de ha úgy alakulna, akkor már kicsit az enyém is . .)
2010. máj. 5. 17:03
 22/24 anonim ***** válasza:
Szerintem meg hiába írjuk ide kb. 30-an,hogy ilyen emberrel nem érdemes összejönni,Te már eldöntötted úgyis,szóval falra hányt borsó.
2010. máj. 5. 20:35
 23/24 anonim ***** válasza:

Szerintem Te nem érted, miről beszélünk. Az áldozati szerep nem azt jelenti, hogy valaki szeret panaszkodni másoknak, hogy neki milyen rossz. Hanem, hogy öntudatlanul keresi az olyan helyzeteket, ahol neki rossz, ami neki megalázó, lelkileg és/vagy fizikailag fájdalmas, ahol ő egy/több másik emberért feláldozhatja magát, a jó kedvét, a boldogságát, az örömét, a nevetését, a kiegyensúlyozottságát. Olyan kapcsolatokat keres, ahol csak ő ad, és cserébe semmit, vagy csak szeretetmorzsákat kap.

Nem csak az lehet a bajod, hogy rád támad, hanem magával ránthat a drogozásba, elkaphatsz tőle betegséget, vagy egyszerűen "csak" lelki ronccsá tesz azzal, hogy mindig csak segíteni próbálsz rajta, de ez újra és újra hiábavalónak bizonyul. Emiatt pedig végigsírsz több évet, vagy nem tudom, mennyi időt, amíg észhez nem térsz.

18 évesen nem látod ezt még át. Ha nekünk nem hiszel, kérdezd meg a szüleidet.

2010. máj. 5. 21:10
 24/24 A kérdező kommentje:
Nem jelent semmit sztem hogy 18 vagyok, elfogadom amit mondtatok, mert mindegyikben van igazság és értem, hogy miért mondjátok azt hogy ne. Igazatok van. Értem, hogy mire gondoltok azalatt hogy " áldozati szerep", de nem, nem kívánkozom ilyenbe. NEm döntöttem el még semmit, érdekelt, hogy külső szemmel, nem elfogultan mi a véleményetek erről az egészről .. (:
2010. máj. 5. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!