Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek így vkivel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek így vkivel?

Figyelt kérdés
Van egy srác, 22 éves, semmi baj nincs vele, nagyon odaadó, őszinte, megkedveltem. De tudom róla, hogy rendszeresen drogozik (nem csak fű, keményebb drogok is). Nem ítélem el emiatt, mert ettől függetlenül vannak életcéljai( erre gondolom jönnek majd az oltások :P )és biztos állása is. Attól tartok, hogy beleszeretek, és végig kell néznem, ahogy tönkreteszi magáT.. (van szó arról hogy összejönnénk) 18L
2010. máj. 3. 23:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Szerintem még ne jöjj össze vele ettől függetlenül a drog nem akadály szerintem.Sőt ha leszokik(már pedig miattad lefog) akkor mivel kitartasz mellette sokkal jobban fog tisztelni és megbecsül...
2010. máj. 3. 23:54
 2/24 A kérdező kommentje:
hátjó, majd megpróbálok vmit kiokoskodni, az a baj hogy tabu-téma ez az egész, nem igazán beszélünk róla, amikor így társaságban szóba kerül, akkor is úgylátom, mintha szégyelné .. :/ és nem akar előttem ilyenekről beszélni, de remélem igazadvan és tényleg (ha nem is miattam ), de leteszi :)
2010. máj. 3. 23:57
 3/24 anonim ***** válasza:

Mivel nem vagyok lány ezért csak a srác helyébe tudom beleképzelni magam.

Nem volnék hajlandó belemenni úgy egy kapcsolatba, hogy tudom, hogy csak tönkretenném a másikat.

Ha beül egy elvonóra és Te kitartasz mellette és miután kijött, együtt maradtok, az más. De így? Sejted Te egyáltalán, hogy hogy ki tud kelni magából egy drogos ember? Nekem van ismerősöm, család apa... Nem tudom meleg szívvel ajánlani senkinek.

2010. máj. 3. 23:57
 4/24 A kérdező kommentje:
igen, sejtem. Ezért nem akartam vele rögtön összejönni. Mert tudom, hogy milyen ember akkor, amikor tiszta és képzelem, hogy milyen amikor magán kívül van.. vaa rossz ez .. nem kellemes ez a tiltott gyümölcs dolog, megkaphatnád, de mindig ott motoszkálna, hogy de ő a rossz..
2010. máj. 4. 00:06
 5/24 anonim ***** válasza:

Nagyon nem tanácsolom Neked!Azonnal felejtesd el,és eszedbe ne jusson összejönni Vele,komolyan mondom!Ennek pedig több oka is van.

Egyrészt,én megtapasztaltam,milyen drogossal együtt lenni.Az,hogy lejárta,porig aláz,és bele akar rángatnia a hülyeségeibe,még csak a minimum.A nehezebbik része,hogy ki fog készíteni idegileg.

Másrészt,az ilyen emberek akarat gyengék,csak kínlódnál mellette.NEM FOG MEGVÁLTOZNI,senki kedvéért,még a Te két szép szemedért sem.

Az egész,úgy,ahogy van,felejtős!!!Legyen eszed,ne légy naiv!Ne tedd tönkre az életed,légyszíves!

2010. máj. 4. 00:23
 6/24 anonim ***** válasza:
lejárat,javítok
2010. máj. 4. 00:24
 7/24 anonim ***** válasza:
Kinövi, ha már most van olyan hogy szégyelli és igazából nem hozza szóba. Én is ilyen voltam. Szétküldtem magam régebben, buliztam, most meg évente ha egyszer belefutok valamibe, akkor is csak a töredékébe. Ha nagyzol vele, na az tényleg para.
2010. máj. 4. 00:34
 8/24 A kérdező kommentje:
Jó, igyekszem. Azért nehéz mert én nem a drogos dühöngő állatot látom benne, mert velem nem olyan. De nyilván ez csak idő kérdése lenne. Köszönöm
2010. máj. 4. 00:34
 9/24 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nem nagyzol vele. Ugyanolyan életet él mint bárki más. Tanult, értelmes, okos, van állandó munkahelye, semmi probléma nincs vele .. ezen kívül .. kicsit olyan mintha két élete lenne, és egy barátnőnek mind a kettőből jutna, én is remélem hogy "kinövi".
2010. máj. 4. 00:36
 10/24 anonim ***** válasza:

00:23: Ez nagyon erős túlzás. Lazán megeshet, hogy megváltozna a lányért, a leírtak alapján nem nagyon tűnik úgy, hogy a te tapasztalatoddal le lehet fedni a srác személyiségét és gondolkozásmódját.

Kérdező: Mint írtam, kerüljön szóba az elvonó. Vagy, ha az nem is, próbálj meg beszélni vele erről a dologról. Nem lehetetlen, hogy Te ki tudod segíteni ebből, akár szakember nélkül is... De ehhez ugye eléggé akarnia kell a srácnak is.

2010. máj. 4. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!