Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sértő a következő facebook hozzászólás?
" Imádom amikor egy "nő belső értékeibe" nyerhetek betekintést. "
egy olyan bejegyzés alatt ahol az illető lány (21 éves ) valami nagyon "okosat" ír az életről és saját dekoltázsos képpel kíséri a mondandóját.
#11 végül is jogos. :D
de mit csináljon az ember amikor épp tanulnia kéne.
Szerintem csak gáz, ahogy már előttem is írták, ez olyan "én vagyok a világ közepe és kötelességem mindenről véleményt alkotni, akkor is, ha téged nem érdekel és nem is kérdezted" feeling.
Karácsony óta tele van a hírfolyamom eljegyzős képekkel. Én is odaírhatnám mindhez, hogy minek erőlködnek, ha el is jutnak a házasságig, a fele akkor is el fog válni, mert a statisztikák szerint ez így van. De én képes vagyok arra, hogy átgörgessek azon, ami béna vagy csak szimplán nem érdekel, mert érett, felnőtt ember vagyok és egyébként sem szeretem feleslegesen idegesíteni magam.
A helyében én csak röhögnék egyet rajtad magamban, mert ez egy kimondottan gyér húzás volt, és csak magadat égetted le vele. De egyáltalán nem érdekelne, hogy mit gondolsz.
Gondolom, egyébként is kapott rá vagy hatszáz lájkot, majd biztos pont az fogja érdekelni, hogy te most hogy megmondtad neki, és elsüllyed szégyenében. Tán csak nem az fáj, hogy sose fogod ruha nélkül látni azt a két szép cicit? :)
# 13 de nagyon, most a lelkembe láttál :((
Heti átlag 1 hozzászólás mellett nem hinném, hogy túlzásba viszem mások életének a fikázását.
Bár ezzel a fáradsággal lehet az itteni kérdésemre se kellett volna válaszolj, csak röhögj egyet, hogy de gyökér és mennyire nincs élete ha ilyen baromságokkal foglalkozik de te mégis írtál egy kisregényt :D
A csöcsök érdekelnek, mondhatni mostanában ez az egyetlen hobbim :) a béna idézetek, világfájdalom már némileg lohasztóbban hatnak rám azokat nem is szoktam likeolni. Lehet ez lesz az új keresztes háborúm, hogy elérjem, hogy külön posztolják a melleket és a hülyeségeket a nők :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!