Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek sértő a következő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sértő a következő facebook hozzászólás?

Figyelt kérdés

" Imádom amikor egy "nő belső értékeibe" nyerhetek betekintést. "

egy olyan bejegyzés alatt ahol az illető lány (21 éves ) valami nagyon "okosat" ír az életről és saját dekoltázsos képpel kíséri a mondandóját.

2017. jan. 2. 10:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
gigászok csatájának tűnik ez köztetek ;)
2017. jan. 2. 11:08
 12/20 A kérdező kommentje:

#11 végül is jogos. :D

de mit csináljon az ember amikor épp tanulnia kéne.

2017. jan. 2. 11:15
 13/20 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem csak gáz, ahogy már előttem is írták, ez olyan "én vagyok a világ közepe és kötelességem mindenről véleményt alkotni, akkor is, ha téged nem érdekel és nem is kérdezted" feeling.

Karácsony óta tele van a hírfolyamom eljegyzős képekkel. Én is odaírhatnám mindhez, hogy minek erőlködnek, ha el is jutnak a házasságig, a fele akkor is el fog válni, mert a statisztikák szerint ez így van. De én képes vagyok arra, hogy átgörgessek azon, ami béna vagy csak szimplán nem érdekel, mert érett, felnőtt ember vagyok és egyébként sem szeretem feleslegesen idegesíteni magam.

A helyében én csak röhögnék egyet rajtad magamban, mert ez egy kimondottan gyér húzás volt, és csak magadat égetted le vele. De egyáltalán nem érdekelne, hogy mit gondolsz.

Gondolom, egyébként is kapott rá vagy hatszáz lájkot, majd biztos pont az fogja érdekelni, hogy te most hogy megmondtad neki, és elsüllyed szégyenében. Tán csak nem az fáj, hogy sose fogod ruha nélkül látni azt a két szép cicit? :)

2017. jan. 2. 11:20
 14/20 anonim ***** válasza:
#13as: azért tegyünk különbséget aközött, hogy valaki egy gyerekkel közli, hogy a tengerimalaca úgyis csak 1.5 évet fog bírni, aztán megpatkol aközött, hogy egy csücsörítős, mellkidobós csajszi éppen coelhoi bölcselkedés keretében megosztja mindenkivel, hogy ő mennyire szellemim lény,a ki az intelligenciát tartja a legfőbb emberi értéknek magában és másokban is :)
2017. jan. 2. 11:30
 15/20 A kérdező kommentje:

# 13 de nagyon, most a lelkembe láttál :((

Heti átlag 1 hozzászólás mellett nem hinném, hogy túlzásba viszem mások életének a fikázását.

Bár ezzel a fáradsággal lehet az itteni kérdésemre se kellett volna válaszolj, csak röhögj egyet, hogy de gyökér és mennyire nincs élete ha ilyen baromságokkal foglalkozik de te mégis írtál egy kisregényt :D

A csöcsök érdekelnek, mondhatni mostanában ez az egyetlen hobbim :) a béna idézetek, világfájdalom már némileg lohasztóbban hatnak rám azokat nem is szoktam likeolni. Lehet ez lesz az új keresztes háborúm, hogy elérjem, hogy külön posztolják a melleket és a hülyeségeket a nők :D

2017. jan. 2. 11:38
 16/20 anonim ***** válasza:
96%
Úgy látom, hogy nagyon érdekel téged ez a lány. Tipikus, lenézed mert kirakja a mellét, de te is megdnád ha tehetnéd de gondolom esélyed sincs.
2017. jan. 2. 11:40
 17/20 anonim ***** válasza:
#16: szerintem a kérdező inkább az a pasi, aki szeretné, ha legalább levegőbe vennék az ilyen csajok, de nem jut neki más, mint beszólogasson azok alatt, akiknek muszáj volt visszajelölni őt, mert évfolyamtársak
2017. jan. 2. 11:54
 18/20 A kérdező kommentje:
Félre értesz az ellenszenvet az okoskodása kelti bennem nem a mellei. A mellek mindig szívesen látott vendégek csak tudja az illető hölgy, hogy ha kint vannak akkor a pasikat az fogja érdekelni és ne sírjon, hogy senki se a lelkét szereti.
2017. jan. 2. 11:56
 19/20 anonim ***** válasza:
A hozzaszolasnal sokkal gazabb az eletrol "okoskodas" plusz dekoltazsos kep kombo. Ez altalaban arrol szol, hogy csinalt a tukor elott egy cicis kepet, es hat megsem rakhatja ki csak ugy, ezert gyart hozza valami bena Coelho-szeru idezetet sajat magatol es varja a like-okat.
2017. jan. 2. 12:04
 20/20 A kérdező kommentje:
#17 de most milyen már, hogy neked még ez se jut csak az marad, hogy gyakorikérdéseken szólj be vadidegeneknek :)
2017. jan. 2. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!