Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy a fiatalok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy a fiatalok inkább a neten keresnek idegenektől választ a gondjaikra, és nem a családtól vagy barátoktól?

Figyelt kérdés
Számomra döbbenetes, hogy intim, személyes ügyeket fórumokon és hasonló helyeken beszél meg valaki. Nyilván ha egy adott témával kapcsolatban nincs információ az más, de hogy párkapcsolati ügyekben? "Leszólítsem, elmondjam neki, lefeküdjek vele???" Hogy jön ehhez bárki, aki nem ismer,hogy választ adjon rá???
2010. máj. 3. 22:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Szülő tarkón vágja, ha megtudja, hogy ilyen jár a fejében: barát sem tud többet róla, pedagógus nem mer beszélni, mert följelentik.
2010. máj. 3. 22:14
 2/20 anonim ***** válasza:

drága barátom, ide valószínűleg azok tesznek fel kérdéseket, akik nem merik otthon elmondani vagy cikinek tartják, vagy rossz a viszonyuk a családdal vagy barátokkal, de amikor én voltam ez az átlag korosztály itt a 15-25 ig akkor ez az oldal még nem is létezett. De néha nekem is furák egyes kérdések, de ez van, ilyen lett a világ .

Megpróbálunk az eltévedt jámbor lelkeknek tanácsot, adni, utat mutatni. Tedd te is ezt mást nem tudsz.

2010. máj. 3. 22:15
 3/20 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos látszik az életben is a tendencia, hogy a szülők nem töltik be a szerepüket, barátok meg nincsenek, de hogy ez ennyire erőteljes legyen....

A tarkónvágás talán nem is a gyereknek kellene elsősorban. :SS

2010. máj. 3. 22:17
 4/20 anonim ***** válasza:

hát, ha én a pedagógusomhoz/apámhoz/anyámhoz odaállnék hogy megfelelő-e a péniszem mérete, szerintem nagyot néznének :D

Themas

2010. máj. 3. 22:19
 5/20 anonim ***** válasza:
2. vok. Háát igen ez a nagy bizalmatlanság a szülők meg a gyerekek között. Meg hát ez az új generáció. De én általában elszórakozok itt néha, ha unatkozok. Vannak értelmes kérdések is.
2010. máj. 3. 22:20
 6/20 anonim ***** válasza:
meg itt semmi sem ciki, hiszen anonim az oldal
2010. máj. 3. 22:22
 7/20 anonim ***** válasza:

Csak egy barátom van, vele meg szoktam beszélni a dolgokat, de azért kíváncsi vagyok más véleményekre is. Több barátom nincs :( a szüleimet meg... áhh inkább hagyjuk...

16/F

2010. máj. 3. 22:24
 8/20 anonim ***** válasza:

Sajnos manapság a szülőknek fontosabb hogy pénzt keressenek, és feláldozzák ezért azt az időt is, amit a gyerekkel tölthetnének. El sem tudnám képzelni, hogy én ne tudjak megbeszélni valamit anyuval. Nálunk nincs tabu. Amikor nemrég összejött egy pasival, szégyen nélkül rákérdeztem: "És, megvolt már a dolog?" :)

Ez olyan elkeserítő, hogy nem tud mindenki így beszélni a szüleivel. A péniszméret meg.... Utána kell olvasni, hogy mekkora az átlag...

2010. máj. 3. 22:27
 9/20 anonim ***** válasza:

Nekem nincsenek barátaim, családom sem nagyon. Így ha "beszélgetni" akarok akkor hasonló oldalakon próbálkozok.

24L

2010. máj. 3. 22:32
 10/20 anonim ***** válasza:
könnyebb ismeretlenektől tanácsot kérni, mivel ők nem tudják ki a kérdező, így senkinek nem kínos.
2010. máj. 3. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!