Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár nélkül maradtak, hogyan "vészelitek" át az újév közeledtét, csaj és pasi nélkül?
Egész nap a 2 és 5 éves unokaöcséim és a 10 éves unokahúgom után rohangásztam, mocskosul fáradt vagyok, úgyhogy, valószínűleg, aludni fogok. :D Vagy filmezek.
2016-ban eljegyzést bontottam fel, felmondtam a csodajó melóhelyemen, híztam 10 kilót, kényszerből elköltöztem-majd vissza :D
2017 remélem, minden téren jobb lesz, mint az idei év.
Remélem, sikerül újra formába hozni magam ( az úton már elindultam)
Remélem, a kiszemeltem nem csak barátként, hanem nőként is észrevesz
Ja, egy normális munka sem ártana. :D
26N
Sose értettem, ezen valahogy sosem jutott eszembe kiborulni. Mármint mindig jól telt a szilveszterem, vagy barátokkal, vagy otthon egy csomó rágcsa meg pezsgő társaságában, de sose gondoltam, hogy ez most tragédia lenne, vagy szánalmasnak kéne éreznem magam.
Sőt, eddig akkor se volt közös szilveszterem soha, ha épp volt párom, mert az egyiket nem érdekelte, a másik inkább családozott, vagy éppen dolgozott...
Szóval nem kell ezt olyan tragikusan felfogni, fel a fejjel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!