Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pár nélkül maradtak, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár nélkül maradtak, hogyan "vészelitek" át az újév közeledtét, csaj és pasi nélkül?

Figyelt kérdés
És milyen új reményeket fűztök az újévhez?
2016. dec. 31. 18:22
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

#6 jelenleg szingli vagyok.

A barátnőm 3 hónapja kijelentette, hogy neki ez így nem megy tovább stb.

Igazából én sem keresem veszett módon a páromat, de azért jó lett volna egy szerető társ akivel együtt töltöm az újév közeledtét :)

A 2017-es évben pedig remélem hogy megtalálom a társam, aki sok sok éven át majd mellettem áll mindig, és mindenben! :)

2016. dec. 31. 19:00
 12/22 anonim ***** válasza:
83%

Távkapcsolatban élek, de nekem semmit nem jelent a szilveszter, úgyhogy ugyanannyira fog csak hiányozni, mint az év többi napján, ha éppen nem velem van. Különben is vizsgaidőszak közepe van, tanulással remekül el lehet ütni az időt. :D

24N

2016. dec. 31. 19:01
 13/22 anonim ***** válasza:
Filmeket nézek.
2016. dec. 31. 19:04
 14/22 Szergej55 ***** válasza:
Ennél nagyobb gondom is volt már az életben, megmaradok, hidd el.
2016. dec. 31. 19:12
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem vagyok kapcsolatfüggő. Elég introvertált vagyok. Inkább úgy tedd fel a kérdést, hogy hogy vészeltem volna át párkapcsolatban. Biztos nehezen.
2016. dec. 31. 19:24
 16/22 anonim ***** válasza:

nagyon jól, 4 éve nincs kapcsolatom, érdekes módon azóta élvezem az életet.

Remények az újévhez? rengeteg van. sok meló lesz az biztos!

Viszont párkapcsolat az biztos nem szerepel benne!

27F

2016. dec. 31. 19:31
 17/22 anonim ***** válasza:
Hogy vészelem át? Egy tálca behűtött Ászok társaságában vészelem át mert most jobb a csend és a magány. Aztán ha nagyon sz.ar lesz a kedvem felhívok egy prostit hátha tud fogadni. A jövő évről meg csak annyit...majd lesz valahogy. BUÉK Mindenkinek!
2016. dec. 31. 19:34
 18/22 anonim ***** válasza:
Nincs vészhelyzet.
2016. dec. 31. 19:46
 19/22 anonim ***** válasza:

Remélem 2017-ben sikeresebb leszek ilyen téren, még soha nem volt senkim sem sajnos.

18/L

2016. dec. 31. 20:21
 20/22 anonim ***** válasza:
Egyszerűen sokkal jobb év kell, hogy legyen 2017.
2016. dec. 31. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!