Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nő legfontosabb célja az hogy "a férfit boldoggá tenni"?
Bas*zd meg 72/N, félre szívtam a cigit a röhögéstől... ;DDD
Bátor csajszi vagy, bár a logikát kihagytad. :))
Kevés gerontofil van sajnos. :( ... :)))
BÚÉK! :)
Csak a páromat akarom boldoggá tenni, és ideális esetben ő is engem. De nem az az életcélom, hogy semmi mást ne csináljak, csak a férfiakat tegyem boldoggá.
Olyan kérdést miért nem írsz ki, hogy "A férfi legfontosabb célja a nőt boldoggá tenni?"
Volt már olyan, csak az alatta lévő bandaháborút törléssel jutalmazták.
nem a legfontosabb, de nyilván ez is egy célom, mivel szeretem.
ez mondjuk nem azt jelenti, hogy a csicskája vagyok, én csinálok otthon mindent, szarom ki magamból a gyerekeket neki, főzök, k urválkodok neki amikor csak kedve van és hasonlók.
ettől függetlenül nem szűntem meg egy önálló embernek lenni, tehát van sok más célom, amikhez neki nincs köze.
Nagyon jót írsz 19! Mégis úgy érzem, csak a saját magunk által adott dolgokért vagyunk felelősek... Hogy mit kapunk vissza...? Az a jelzés, jó társ mellett vagyunk-e. Én hiszek benne, hogy lehet szeretni egy férfit így...kérdés: megtalálom-e.
:)
BÚÉK! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!