Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mondjak valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mondjak valamit vagy ne?

Figyelt kérdés
1éves lányomnak 3keresztszülő pár van. Az egyik pár a legjobb barátnőm akivel eggyütt nöttünk fel. Most karácsonyra beszéltük hogy veszünk valamit egymásnak csak jelképrsen karácsonyra. Én vettem is nekik egy női s férfi parfüm szettet. A barátnőm is kérdezte hogy mit vegyen nekünk , a férjemnek s a lányomnak. Mondtam hogy akármit , bárminek örvendünk , nem kell nagydolgot. A másik két keresztszülő jött karácsony után , hoztak is a lányomnak játékot. A barátnőmék tegnap voltak. És csak nekem hoztak valamit. Persze nagyon örvendek jol esett , csak láttam a férjemnek hogy neki fájt egy kicsit hogy ő se kapott semmit , de leginkább nekem is az fáj hogy a lányunknak semmit nem hoztak. Nem gondolok nagy dologra , elég lett volna csak egy banán is , mégiscsak a keresztlányuknak "fogadták" , csak legyen az hogy rá is gondolnak. Nem arrol van szó , hogy szükségünk lenne bármire is , ne értsétek fére , csak maga a szándék hogy a keresztlányukra nem gondoltak. Tudni kell hogy a napokban romlott el a kocsijuk és sok pénz volt a javítás , de azért egy gyümölcs nem kerül olyan sokba. Mit gondoltok? Engem annyira bánt , nagyot csalodtam a barátnőmbe , hogy mégse jol döntöttem hogy ő legyen a keresztanyja a lányomnak
2016. dec. 31. 16:05
 1/6 A kérdező kommentje:
Szerintetek egy igazi barátságban ezt meglehet beszélni ? Merjek neki írni az érzelmeimről?
2016. dec. 31. 16:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem megbeszélendő

de mi az, hogy három keresztszülő?

2016. dec. 31. 16:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te azt sem tudod, mi az a keresztszülő. Három pár... Ilyen nincs. Ha bánt a dolog, szólj érte!
2016. dec. 31. 16:16
 4/6 A kérdező kommentje:

De mégis hogy fogjak neki ? Mit mondjak hogy ne essen rosszul neki ? Nem akarom emiatt a barátságunkat elrontani. A férjem azt mondta hogy ne mondjak semmit , mert ugy jön ki hogy kéregetek , s nincs szükség rá , mert megtudjuk adni a lányunknak amire szüksége van , pedig csak normálisan állunk anyagilag , de mégis ő az első. Itt nem pont az ajándékon van a hangsuly , hanem maga a gesztuson. Csak egy gyümölcs vagy valami , jelképesen. Úgy érzem ha nem szolok semmit , nem állok ki a lányomért. De nem akarom ezt az igaz barátságot elrontani.

Hát ugy lett három keresztszülő , hogy én a barátnőmet akartam , a férjem pedig két unokatesoját , mindenkinek van családja , igy három pár.

2016. dec. 31. 16:23
 5/6 A kérdező kommentje:
De tudom mi az. A férjem egyik unokatesoja tartotta a víz alá , ő a férjével lettek igy az "első" keresztszülők , és a papirra amit kaptunk , még a barátnőm a férjével , és a férjem másik unokatesoja az ő férjével is odalettek írva. Nálunk a reformátusoknál igy van , máshol nemtudom.
2016. dec. 31. 16:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Igaz barátság, ahol nem mersz szólni, ha valami nem tetszik.
2016. dec. 31. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!