Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszataszító, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszataszító, ha egy lány dohányzik?

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 19:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Igen,többek között ez is nálam kizátó tényező.

A volt edzőm mondta nyugodjon békében:"Olyan volt a csaj,mintha nagyapámat csókolnám,amikor cigizett".

A dohányos nők puncija is szörnyű izű,én nem hamutálat akarok nyalni,hanem egy fincsi puncit.

22F

2010. máj. 3. 19:38
 12/27 anonim válasza:
szerintem is az, de csak mert nem dohányzom. szóval ha sikerül szintén dohányzó párt találnod magadnak, akkor semmi gond.
2010. máj. 3. 19:41
 13/27 anonim ***** válasza:
nem, csak a sárga fogak.
2010. máj. 3. 19:42
 14/27 anonim ***** válasza:
Eleg sok lany dohanyzik a terhesseg alatt is. Ismerek olyat is aki nem, de elore nem tudhatod. Nem szep az, de tenyleg nem szep. Olyan piszkosnak tunik tole a no. Juj es amikor a parfum szaggal keveredik...
2010. máj. 3. 19:47
 15/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit tudsz te a cigiről de akármilyen értelmes, nem tud csak úgy hip hop leszokni róla mert terhes lett. Szerinted mégis miért szívja? Mert köztudott hogy ártalmas, ráadásul valami finom sem lehet! Hát persze hogy azért mert rászokott...
2010. máj. 3. 20:09
 16/27 A kérdező kommentje:
jólvan ne hisztizzél, de ha fontos neki a saját gyermeke egészsége akkor hiphop le tud róla szokni, ha meg nem akkor megérdemli azt ami történik vele vagy a gyerekkel. szerintem egy szülő vagy egy leendő szülő sokmindent képes megtenni azért, hogy a gyerekének a legjobb legyen. erről ennyit
2010. máj. 3. 20:25
 17/27 anonim ***** válasza:
51%
Utolsó,én 16 évesen szívtam ezt a vackot és pasi vagyok.ELkezdtem keményen edzeni,mondta a haver,hogy nem megy össze az edzés és a cigi,etrre én másnap:"Srácok egy doboz cigi,kikéri,nem szívom többet,nekem ez nem kell",és azót a bagó szagát is rühellem.Édesapám fiata korában évekig szó szerint ette a cigit,napi 5 doboz füstszűrő nélküli undormányt szívott,édesanyám miatt letette,mert nagyapám mondta,hogy nem jó ez,erre ő:"apuka nézze egy doboz cigi itt van,soha többet nem gyújtok rá",nah ennyit erről,simán le lehet tenni,tedd le MOST azonnal.
2010. máj. 3. 20:33
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

Maradjunk abban , hogy vannak dohányosok és nem dohányosok ennyi.

aki nem bírja elviselni az nem menjen közel hozzájuk. Mindenkinek van valami káros szokása. Van akinek a cigi.

Ha olyan lányt vagy pasit talál az ember ahol a másik fél is dohányzik ott nincs ezzel semmi gond.

2010. máj. 3. 20:47
 19/27 anonim ***** válasza:
20:33 én soha életemben nem dohányoztam, nekem nem kell letenni semmi, de akkor is meg tudom érteni hogy nem úgy van hogy jé terhes lettem, oké akkor nem szívok többet lálá de szép az élet. Vannak ilyen ügyes emberek de ha mindenkinek ilyen egyszerű lenne akkor nem lenne annyi ember akinek segítségre van szüksége.
2010. máj. 3. 21:03
 20/27 A kérdező kommentje:
nem is mindenkiről beszéltem, hanem azokról, akiknek van felelősségtudatuk
2010. máj. 3. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!