Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leborotváltam a tökömet, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leborotváltam a tökömet, de szerintem frankón úgy néz ki, mint valami óvodásnak :D Tényleg ez kell a mai lányoknak? 16/F

Figyelt kérdés
Értelemszerűen csak a szőrt.
2010. máj. 3. 16:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
utolsónak: Látszik hogy 15 éves vagy.
2010. máj. 3. 17:46
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Mondja ezt egy 15 éves,hogy ocsmány.Hova süllyed a világ? Pff! Amúgy szerintem férfias az, ha valaki nem borotválja,csak rövidre vágja:) Dzsumbuj se legyen, de nekem egy meztelencsigára sincs szükségem. 19/L
2010. máj. 3. 17:55
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

na örülök hogy 18 felettiek azér inkább a rendesen visszavágottat részesitik előnyben a borotváltal szemben :D én csak visszavágom...

20/f

2010. máj. 3. 18:21
 14/24 nusz ***** válasza:
100%
szintén a visszavágottra szavazok ;) a csupasz tényleg olyan mint egy óvodásé mi is kipróbáltuk a barátommal de inkább nevettem rajta minthogy beindultam volna, vártuk hogy nőjön vissza :) azóta csak rövidre vágja , én borotválom de hát egy lánynál ez másabb szerintem, amúgy meg a pasimnak tök mindegy, mondjuk a dzsungelt ő sem szereti de "nem ijed meg egy kis szőrtől" 22/L
2010. máj. 3. 18:39
 15/24 anonim ***** válasza:

Én nem értem ezt a borotválást fiúk esetében. Nekem még nem volt barátnőm, de egyetemen két szobatársamnak is volt, és ők nem borotválták. Akaratlanul is látta az ember egymásét öltözködés, zuhanyzás közben.Pedig nem egy barátnőjük volt az 5 év alatt.

Persze bejátszhat a generációs különbség is. Mi 31 évesek vagyunk, itt a hozzászólások nagyobb részét fiatalabbak írják.

2010. máj. 3. 19:29
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

L15: az az ocsmány, hogy az ilyen kis tini qrváknak milyen igényei vannak.

csak gyere haza, felképellek.

Apád.

2010. máj. 3. 20:31
 17/24 anonim ***** válasza:
78%
szerintem se kell, hogy leszedjétek teljesen, ez olyan mint arcon a borosta, van, akinek sokkal jobban ÁLL úgy.. :D 17/l
2010. máj. 3. 20:58
 18/24 anonim válasza:
Én nem várom el a páromtól hogy borotválja, nekem teljesen mind1 úgy szeretem ahogy van.
2010. máj. 5. 10:17
 19/24 anonim ***** válasza:
54%

Hát nem tudom, kinek tetszik a tök csupasz, de szerintem nem valami férfias.. Persze, nem árt, ha nincs dzsungel, ahogy előttem is megírták, de őszintén még az sem baj. A barátom pl nem nagyon borotválja/nyírja és én így is szeretem. Bár már pedzegettem kicsit, hogy nyírhatna belőle:D de nem haragszom meg, ha nem. Persze a golyóit nem veszem annyira a számba de nem fogom közölni vele, hogy te figyelj, borotváld már le őket!!! Francokat:D...

17L

2010. aug. 21. 21:24
 20/24 anonim ***** válasza:
Én csak annyiból szeretem jobban ha le van neki borotválva, hogy nem marad szőr a számba. :P :D
2010. aug. 21. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!