Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leborotváltam a tökömet, de szerintem frankón úgy néz ki, mint valami óvodásnak :D Tényleg ez kell a mai lányoknak? 16/F
na örülök hogy 18 felettiek azér inkább a rendesen visszavágottat részesitik előnyben a borotváltal szemben :D én csak visszavágom...
20/f
Én nem értem ezt a borotválást fiúk esetében. Nekem még nem volt barátnőm, de egyetemen két szobatársamnak is volt, és ők nem borotválták. Akaratlanul is látta az ember egymásét öltözködés, zuhanyzás közben.Pedig nem egy barátnőjük volt az 5 év alatt.
Persze bejátszhat a generációs különbség is. Mi 31 évesek vagyunk, itt a hozzászólások nagyobb részét fiatalabbak írják.
L15: az az ocsmány, hogy az ilyen kis tini qrváknak milyen igényei vannak.
csak gyere haza, felképellek.
Apád.
Hát nem tudom, kinek tetszik a tök csupasz, de szerintem nem valami férfias.. Persze, nem árt, ha nincs dzsungel, ahogy előttem is megírták, de őszintén még az sem baj. A barátom pl nem nagyon borotválja/nyírja és én így is szeretem. Bár már pedzegettem kicsit, hogy nyírhatna belőle:D de nem haragszom meg, ha nem. Persze a golyóit nem veszem annyira a számba de nem fogom közölni vele, hogy te figyelj, borotváld már le őket!!! Francokat:D...
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!